Eda-5807 Mavi_bulut normal Doğum pozisyonunda beklıyor dünyaya gelmeyi bas asagıda bacaklar midemde 😂😂
Eda-5807 Mavi_bulut valla hazır hazır her an gelebilir dıye korkmuyor degılım 😂😂 acayıp tekmelıyor hele oturduğumda o ayaklarını mideme bir diriyor benı sıkma der gıbı 😂😂sonra uzanınca tekmelıyor dönüyor teşekkür ettım der gıbı 😂😂
Fasulyemm17 Mavi_bulut iyisiyle kötüsüyle korkusyla bı haftaya gelcek çok şükür hedefim 30 du dayansın diyordum ama iyiyiz şu an 🤗
Mavi_bulut Eda-5807 ben sırt üstü uzanıp ayaklarımı toplayınca çok hareket ediyor sıkışıyor mu yoksa hoşuna mı gidiyor anlamadım hala 😄
Eda-5807 Mavi_bulut benımkı her turlu hareket edıyor ama sırt üstü yattığımda toplanmaya başladı artık bıde hareketlerıde yavaşladı artık yerı daraldığı ıcın galıba hareketlerını çok fazla hıssetmıyorum gündüz akşam olunca bıseyler oluyor 😂😂 karnımda
Mavi_bulut Eda-5807 evet artık yerleri daralıyor en hareketli hafta 30-32 miş sonra azalacak ☺️Ama daha güçlü tepikler gelecek 😅
Eda-5807 Mavi_bulut aynen 31 32 haftalarda sureklı tepıklıyor sureklı telefonu elime alıyorum vıdeo çekmek ıcın duruyor telefonu bırakınca tekrar başlıyor 😂😂 ama cektım sonunda vıdeoda rahatladım resmen karnımda maç yapıyor 😂😂
Eda-5807 Mavi_bulut sessız ortama geç elini karnına koy bır elınde telefon olsun karnındakı elınle karnını ovala😂 içindende güzel sözler söyle bak nasıl tepıklıyor ben öyle yaptım 😂zar zorda olsa cektım