GizMeh Kızlar son 99 günümüz. Beni bi korku bastı ikili rakamlara düşünce 😅 hiçbirşeyimiz hazır değil daha. İnşallah önümüzdeki iki hafta içinde halletcez 😍 25+6 💙
Zeynep9120 GizMeh son 74 kaldı ama bana geçmiyor ne hikmetse ya bide basıma gebelik şekeri cktı 🤦🏻♀️
Eda-5807 GizMeh aman korkma yavaş yavaş yap ben 34+2 haftalığım 30 haftalıkken başladım ve bıttı hazırlıklarım tek sıkıntı şurda 40 günüm var ama geçmek bılmıyor 😂😂
GizMeh Eda-5807 evet ben de acele etmiyorum ama nolur nolmaz bitireyim diyorum eylül ayında bitriirz inşallah 🤗
Zeynep9120 GizMeh gecmiş olsun canım cihaz aldım evde ölçüyorum olabildiğince dikkat etmeye calısıyorm işte ama bu sefer doymuyorum ac kalıyorum napcamı bilemedm
Eda-5807 GizMeh aynen öyle zaten yenı doğan bebekler çabuk büyüyor ben bir kaç parça kıyafet aldım zıbınlarını çok almışım 😂 ütüle ütüle bitemedi bugün belim koptu valla 😂😂 bence ağırlasmadan yapmak daha güzel ben tam tersı yaptım 😂😂
Aysobaciniz GizMeh son 34 🤭 zaman geçmiyor hiç 99 larda bende geçmiyor sanırdım kalmış 34 😂 şimdi hiç geçmiyor
ilkgozagrimhavinim GizMeh son 80 ve kızımın herşeyi hazır🐣 sadece kendim için bi gecelik bir de korse alıcam. Onun dışında bezine kadar aldım. Önümüzdeki hafta derin temizliğe başlayıp sonraki haftada hastane çantasını hazırlıcam🙏🏻
erada 0.3 ay kac tane tulum 5 li set aldiniz ben 2 tane 5 li set 2ntulum aldim suan isimli hastane cıkısi yaptiricam 2 tane daha tulum alsam yeterlimi acaba ic cıtcıtli zıbinlari alt pijamalrı aldim ama uzerlerine bukadar yetermi aralık bebegi olucak
GizMeh erada gerçekten ben de hiç bilmiyorum ki daha bir şey almadım hatta bakmaya bile gidemedik. Sadece 10 lu isimli hastane çıkışı aldım bir de ilk öğrendiğimde eşime süpriz için bir tane tulum almıştım okadar. Başka hiçbir şeyi yok.
GizMeh Zeynep9120 ne cihazı oluyor o canım tşk ederim sana da geçmiş olsun. 50 gramlık yaptı 169 çıktı şekerim şuan biraz tatlıyı kestm bakalım nolcak ben de korkuyorum aç kalıcam dşye ya diyet verirse. Diyet listesini doktorun mu veriyor yoksa dşyetisyene mi gidiyorsun