Hilkatkaradagli Öncelikle çok geçmiş olsun 🥺 Benim ilk bebeğim 32+2 de doktor hatası suyumun patlamasıyla doğdu , ultrasonda 2kg denmişti ama doğum sonrası 1.625 kg di. 38 gün küvozde kaldı.. Doğduktan 11 gün sonra ziyarete gittiğimizde kalbi durdu dendi içeri alınmadık kapıda beklettiler bebek yeni doğan yoğun bakımının sonra yedi doğan doktoru geldi hayata döndü , görebilirsiniz dedi.. Çok çok çok zor, meşakkatli, sabır gerektiren zamanlardı benim için.. 28 günün son 10 gününde emzirme için çağırmışlardı; yaklaşık 2 saat uğraştık hemşireyle memeyi kavramasını geçtik , ucunu bile olsa emsin diye.. 2 saat sonunda emmeye başladı, tabi ben kan ter içinde kaldım.. Hem kucağımda minnacık bir bebek var hem emmiyor hem onun ememediğini görünce hatta o şekilde görünce doktora sövüyorum hem aşırı üzgün ve bebeğimi kaybederim diye korkuyordum.. Günler zar zor bir şekilde geçti 1.625kg doğan bebeğimiz 1248 kg ye düştü sonrasında 1.400kg oldu ve 1.825kg ile taburcu edildi.. Şuan 38 aylık , 28 günlük hastane macerası sonrası kontroller dışında hiç hastanelik olmadık şükür 🙏🥰
Belki kolay bunu söylemek diceksiniz ama sizi çok iyi anlıyorum ,her ne kadar benim yaşadığım daha farklı olsada o küvozde bekleme kısmı bile sizi anlamama yetiyor 🍀 Bu dönemde sabır ve dua inanın iyi geliyor.. Ayrıca görmeye gittiğinizde eğer içeri alırlarsa konuşun miniğizle, duymayacak gibi düşünmeyin emin olun duyuyorlar.. Ben her gittiğimde şarkı söylüyordum, eline dokunmama izin veriyorlardı , şarkı söylediğimde hep parmaklarını oynatıyordu bende sonra elini tutuyordum 🥰
Uzun oldu kusura bakmayın ne olur 🙏🍀