Eriminannesi04 Hilkatkaradagli Rabbim yardım etsin inşallah sıkmayın canınızı inşallah hayırlı Bir şekilde. Alırsınız bebisinizi kucağınıza sdc dua et bacım
Gupssse Hilkatkaradagli öncelikle moralini bozma sağlıcakla kavuşursunuz Allah’ın izni ile daha küçük gramdaki bebekleri gördüm ben yoğun bakımda hayata tutunan .her şeyden önce senin psikolojin cok önemli sütün etkilenir bunu sna eminim her önüne gelen söyledi söyleyecek süt süt diye ama gerçekten sen dik dur moralini bozma. Sen artık Annesin dua ediyorum sana ve minik güçlü prensine ;)
Hilkatkaradagli Gupssse inşallah cnm Allah razı olsun ama düzelir ins 1 hafta oldu sanki yıl olmuş çok şükür mide bağırsak karaciğer filmi temiz çıktı ama kusmalari devam ediyodu midesini genisletmsler biraz darlık varmış ins alır ya 🙏Lütfen dua edin
bsrshn1215 Hilkatkaradagli güzel anne 800 gramlık bebekler bile hayata tutunuyor hiç korkma . Senden tek isteğim olabildiği kadar yoğun bakıma süt gönder sagıp
Hilkatkaradagli serpilfethullah Halen küvezde cnm dua edin lütfen besleniyor biraz ama kilo alması lazım daha alamadı bir alıyor bir veriyor benimde sinirlerim iyice bozuluyo bu duruma hep diyorum bugün almıştır biraz yok ya aliyo ya geriliyo bekliyorum
Fatmanurkara Hilkatkaradagli canım içini ferah tut bende aynı sorunlarla doğmuşum 1250 Gr doğmuşum 6.5 aylık doğmuşum 1 ay en az yogunbakim da kalır umut fazla etmeyin demişler 1993 senesinde şimdi ki gibi gelişmiş teknoloji de yok. Bak şimdi 28 yaşındayım ve 1 aydan önce çıkamaz denen ben 10. Günde çıkmışım sen içini ferah tut hep dua et.
Hilkatkaradagli Fatmanurkara 18 gün oldu cnm şuan halen kg veriyor çok üzülüyorum besleniyor ama neden kg kaybı 2100 lere düştü 2270 Gr olmuştu 2500 ü geçince taburcu olabilir diye konuşmuştuk geri düşüyor neden acaba çok stres skntı yapiyorum
ebruus Canim soyle dusun gec kalinip kotu sonuclanabilirdi, simdi kucuk hastanede ve emin ellerde evde olsa cok daha buyuk sorunlar olabilir enfeksiyon vs . rabbimin vardir bir bildigi🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 sen guclu ol yavrun icin!