piinaarr Hilkatkaradagli öncelikle geçmiş olsun benşm kardeşimde doğurur doğurmaz kucağına alamadan gitti bebeğimiz yoğun bakıma 21 gün sonra koca kız olarak verdiler bize çok şükür üzülmeyin sağ olduğunu ve onların bizden daha iyi bakacak olduğunu unutmayın ☺️
Hilkatkaradagli piinaarr inşallah cnm beslenemiyor emme yutma sindirme refleksi yok düzelir mi acaba serum ile besleniyo
Esra-1434 sosi5 Amin canım bu farklı bir deneyimmis ancak yaşayan bilirmiş gerçekten o yuzden senden gelen her cümleyi defalarca okuyorum Bol bol dua ediyorum çünkü beklerken ona tek yardımim bu. daha yedi gün oldu ilk 15 günü güzelce atlatirsa acaba ben de kucağıma alir miyim heyecandan ölürüm herhalde Bugün aradi kotu bişey demedi doktor yarın görmeye gideceğim uzaktan da olsa hem yine konuşurum doktorla Süt veriyorlar 1mm yarısını hazmediyor gerisini hazmedemiyor ama denemeye devam edeceğiz dedi zaman su gibi akip gitsin sen de çok güzel günler gör inşallah
sosi5 Esra-1434 ya basta benim bebeklerim de hep çıkarırdı sıvı gelirdi hortumdan cok üzülürdüm ne olacak diye simdi yine sutumu ısıttim hazırlıyorum zaman ne çabuk geçecek bak gör kuzum hep olumlu düşün olur mu eger olumsuz bi durum olursa yaz muhakkak kuzum benim bebeğimde pıhtılaşma sorunu da çıktı kanını ankaraya gönderdik kliniğe temiz geldi yani her gecenin ardından bi gündüz muhakkak vardır oyle dusun bu arada valla bol bol uyu kuzum 😅🌸😁
piinaarr Esra-1434 benim yeğenimi ağzından emecek gücü yok diye burnundan beslemişlerdi şimdi 8 yaşında sıpa kadar oldu sen yeni doğum yaptın harap etme kendini Rabbim bu günleri güzellikle ve kolaylıkla tez zamanda şifayla atlatmayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini de duymayı çok isterim kavuştuk mesajını bekliyorum minik kelebeğinle günlük şifa niyetine birine yusuf suresi okut bebeğinin niyetine sende aç sık sık dinle faydasını görürsün okuyacak bulamazsan yaz bende okurum üzülme hiç ben çok güzel hissediyorum sağ sağlim tez zamanda kavuşacaksınız bak gör ♥️⭐️
Esra-1434 sosi5 yaa çok tatlısın 😊doğru uyuyup enerji biriktirmek gerek dediğin gibi günler geçecek her gün yeni bir haberle Zaten evdede 3,5 yaşında bir oglum daha var bir gün pat diye kardeşi çıkıp gelecek sok olacak Haber aldıkça yazarım insallah 🌼🌼
Esra-1434 sosi5 Ve senin de bebeklerin için çok mutlu oldum sabrın sonu selamet olmuş bundan sonra sana tek zorlukları anne yorgunluğu olsun evi dagitsinlar oyuncak kavgası yapsınlar inşallah ikiz annesi olmak da çok farklı olsa gerek tahmin bile edemiyorum 🙂
Canankmrc Hilkatkaradagli Ah canım benim rabbim bebegini sagsalim evinde göstermeyi nasip etsin güçlü dur emin ol bebeğin senden güç alacaktır🙏🙏
Hilkatkaradagli Mom3834 inşallah cnm ama beslenememesi çok kötü enfeksiyon riski vs oluyo bugunde sarılık olmus diye mavi ışın tedavisi oluyo beslenmiyo diye
sosi5 Esra-1434 yaa aynıyız desene benimde oglum 2 yasinda pek sevinemedi ama olsun alisacak zamanla 😅
sosi5 Esra-1434 cok guzel ama cok da zor kuzum uykuyu unuttum ama değiyor canları sagolsun yanima geldiler o kadar şey yaşadık aminn insallah kuzum benim inşallah 🤲🏻
Nurhanimm Hilkatkaradagli emme refleksi taburcu bile olsa duzeltilmis ayi 3 4 olunca anca cunku emsede cabuk yoruluyolar memeyi kavrasada memeyi bosaltamiyo cabucak uyuyakaliyo uyandirmak icin soymanizi tavsiye ederim yada ayak alti gidiklamasi. Sutum asiri fazlayfi ama ememi sagip koydum bi sure sonra azaldi stres yorgunluk cunku premature bakimi cok zor cokk. 2 kiloyla taburcu ederler normal dogum ayini yakaliyo o zamana zaman. Benik bebegim iki karisti o kadar kucuk kotu dusunmeyin hep iyi oldum ben sutunuzde kesilir yoksa iyi dusunun saglikla ciksin insaallah
Hilkatkaradagli Nurhanimm inşallah cnm sarilikta olmuş ins düzelir bir süre iyi düşünüyorum ama maalesef 😔😥
Esra-1434 piinaarr Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım insan bir güzel örnek duyunca havalara uçuyor 😊 İnşallah ben de mutlu haberler veririm size ilk iki gün daha kötüydüm ama toparlıyorum kendimi anladim ki ancak o zaman bebeğime faydam olacak Güzel hislerin paylaşımın için tekrar sağol 🌼🌼
thetkc Hilkatkaradagli Allah ım yar ve yardımcınız olsun.. Senin adın da Hilkat dimi canım? Ben şimdi burada komşularıma ve akrabalarıma ileticrm bende bir yandan hepimiz bir yandan okuyalım 🙏🍀 Allah ın izniyle atlatıcaksınız 🙏🙏🥰
Hilkatkaradagli thetkc evet cnm Hilkat Karadağlı bende dağıttım cnm kendim okuyamıyorum Allah razı olsun inşallah pamuşum çıkar da sağ salim 🙏🙏🙏😥😥
Esra-1434 sosi5 kolay olur mu haklısın canım demek boşuna bize cennet vadedilmemis bir bakış bir gülüşleri ömre bedel 🌼🌼 Allah kolaylıklar versin bundan sonrası için daha rahat geçsin inşallah
piinaarr Esra-1434 tabiki sen güçlü ol ki bebeğine o enejide gitsin sen annesin bana da dua et olur mu bende kavuşayım yavruma sağ sağlim riskli gebeliğim var ☹️
sosi5 Esra-1434 aminn insallah kuzum cok teşekkür ederim Allah razi olsun inşallah sizlerde tez vakitte sağlıkla kavuşunca minik savaşçılara 🤲🏻