Anneblogu Kizlar dini erkek bebek isim önerilerinizi bekliyorum duyduğunuz bildiğiniz varsa lütfen yazin sahabe ismi olur Dini isim olur hadi bekliyorum 🙏
2prens1prensesannesi7 Anneblogu İlk oğlumun ismi Yusufhamza 3. Numaramız da erkek olacak nasipse muaz olacak ☺️ Kızımın ismi de elisa fikir olsun
Minik_mucizem2 Anneblogu ebubekir omer hamza isimleri çok güzel . InşaAllah birgün bebeğim olursa ona isim koymak nasip olur. Kız olursada insaAllah HİFÂ OLACAK
2prens1prensesannesi7 Aminella Çok aziz, izzet sahibi, saygı uyandıran, kıymetli, muhterem, sevgili sahabe var birde
Guley_ Anneblogu Mustafa Zeyd - Zahid Ali Iki kuzenimin ismi dayim kendi vermişti çok beğeniyorum isimlerini 😇
07-02-2019 Anneblogu ilk oglumun adı Ömer Yusuf 😍 tekrar oglum olucak ıns onunda Yunus Efe koyucaz 😊😍
2melek_annesiii Anneblogu ensar bera huzeyfe harun yusuf eymen bunlar dini kuranda geçen yada sahabe isimleri hepsi ailemde olduğu için çok beğendiğim ama oğluma koyamadığım isimler😢😢
Smyrayjsldirim Yusuf Bera koyacağım inşallah 🧿 Bera bin Mâlik Sehabe ismi Enes bin Mâlik in erkek kardeşi bir arkadasimda Enes Bera koydu düşünebilirsiniz 🥰