Melikegngrmz Kızlar bugün acile gittim doktor Notuss Fort verdi şimdi internetten baktım ilk 3ay kullanımı onerilmemekte diyor ama doktora söylemiştim 11haftalik diye icsemmi icmesemmi bilemedim
Melikegngrmz Bensunsal Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz sağolun 🙏🏻 prospektüste ilk 3ay onerilmemekte diyince endişelendim bı an
Ksm5 Bensunsal merhaba 32 haftalık hamileyim notuss hap yazdı doktor çekiniyorum biraz içmeye güvenli mi
Denizyildizii Bensunsal hamile kalmadan önce la Roche güneş kremi almıştım. Doktora sorucam hep unutuyorum. Hamilelikte kullanılır mı acaba. Biraz tedirgin kullanıyorum
Bensunsal Denizyildizii kozmetik olan ürünleri kullanmakta bir sakınca yok etken madde içermedikleri için 🌞
Denizyildizii Bensunsal Hamileler için kullanılanları ayri falan dendi. Mesela solantenin hamileler için olanı falan varya o yüzden tereddüt ettim teşekkür ederim 😊
Bensunsal Denizyildizii içiniz rahat etmiyorsa tercih edebilirsiniz ama la roche içeriği temiz dermokozmetik grubudur güvenebilirsiniz 🙂 başka marka olsa kullanmayın derdim. Solante pregnanın özelliği spf’nin 50+ olması gebelik döneminde lekelenmeye cok müsait olduğumuz için 🙂 mesela benim güneş kremim bitmişti ve solante pregnaya geçmiştim siz de öyle yapabilirsiniz🙂
Denizyildizii Bensunsal tamam o zaman rahatça kullanayım. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için😊