Damla-Ata Sude-96 güler klinik Aşkın hocama gidiyorum gayet ilgili doktordan çok bir abi gibi 🥰 acil bir durumum olmadı çok şükür ama mesaj attığım zaman gün içerisinde mutlaka dönüş yapıyor tavsiye ederim
busranr06 Sude-96 hmm bende 27 haftamdayım drumla anlasamıyoruz genel olarak degistirmem lazim attıı ıyı bı dr ariyorum hosgorulu anlayıslı yumusak huylu🤷🏻♀️
Sude-96 busranr06 İşte ben de onu istemiyorum özel hastaneye Özel muamele görmek için gidiyoruz zaten aynı gün içinde cevap vermeleri gerektiğini düşünüyorum diğer türlüsü beni irite ediyor
Clementinee Sude-96 canım ikizler ayrıldımı paket aldım demiştin naptın başka hastaneyemi gidiceksn ?
Minikkaya Sude-96 canım coşkun şimşir’ i düşünüyordun. Görüşebildin mi, yoksa vaz mı geçtin ? Benim de 1 ayım kaldı. Arayıştayım hala 🤷♀️
Sude-96 Minikkaya geçen hafta görüştüm gayet ilgili iyi bi doktor Her şeye baktı mesaj atınca falan hemen cevap veriyor baya ilgili benim içime sindi. Benim birkaç tanıdığımda onda yapmıştı gebelik takibini doğumunu onlarda öneriyor bence sizde bi görüşün