Hilal20 Merhaba herkese, 28.haftadayım doktorum henüz Demir ilacına başlatmadı 32. Hafta gibi başlayacakmış sizler ne zaman başladınız? biraz geç mi oluyor acaba 32. Hafta
333 Hilal20 22. De başladım ben sabahları tek ilaç olacak şekilde 30. Haftada kansızlık çıktı doktor sabah akşam günde 2 defa al dedi
fenci_anne Hilal20 20. Haftamda başladım canım ben o zaman başlamak gerekiyormuş doktor öyle dedi bana
333 Hilal20 kan ilacı dışında başka hiç bir şey içmiyorum ilk 5 ay folik asit içtim onu bıraktım kan ilacı başka bişey kullanmadım hiç
Kerem_mom Ben 12 de folik asiti bırakıp Demir ilacına ve magnezyum a başladım. Şuan 24 teyim hala devam ediyorum
Didemf Hilal20 sağlık ocağında kan değerlerinize baktırdınız mı bende multivitamin kullanıyordum 20. Haftaya kadar sonra kan değrlerim düşük çıkınca Demir takviyesine başladı doktorum
Sekerkupu Hilal20 32. Haftamda kan idrar testi verdim. Rutin kontrol sırasında kan değerlerim fazla düşük çıktı böylelikle Demir ilacına başladım.
Zehraace Hilal20 16da Demir ve multivitamine basladım. Demir ilacını günde 1 içiyordum 22. Haftada 2ye çıkardı doktorum💐