Ezgi9292 Kızlar merhaba 24 haftalık gebeyim sürekli tansiyon düşüklüpü yaşayıp yer ayağımın altından kayıyordu ama bugün birden yer ayağımın altından kaydı ve ilk defa bayıldım. Arkasındanda çıkardım. Bu durumu yaşayanlar var mı ? Çok korktum sürekli tekrarlar mı diye?
Fehime16 Ezgi9292 geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlanmaz. bugün bende bulantili terleme sıcak basma bı fena oldum benimde tansiyonum düşüyor. Genelde dışarıda olduğumda sıcaktan oluyor dışarıda mıydın sende
elifenes20 Ezgi9292 canım ben 27 haftalığım hiç öyle şeyler yaşamadım sen bir doktoruna görün bence hamileleikten dolagıda olabilir ama bayılma tansiyon yüksekliği düşüklüğü iyi değil canım
Ezgi9292 Fehime16 aynen benimde sürekli dışardayken öyle oluyordu bugün işyerinin asansöründe yakalandım ve bayılmışım. Normalinde benimde senin gibi terleme basıyordu uzanıyordum geçiyordu bugun uzanıcak yer olmayınca gittim
Symsznn Ben de şuan 25. Hafta dayım 22. Haftamdam beri tansiyon düşüklüğüm var bayılma olmasada Bi anda terleme ile gelen baş uyuşukluğum baş dönmem oluyordu kan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim
canoldunbebegim 16 haftalığım bende sürekli yaşıyorum canım ardındanda kusma isteği geliyor ve baş ağrısı, doktorum normal dedi yüksekten kork dedi ama bilmiyorum bende sürekli dinlenmeye çalışıyorum
Fehime16 Ezgi9292 bende bir kere dışarıda öyle bayilcak noktaya geldim kendmi markete atmıştım ayagimdaki corabima kadar ter içinde kalmıştım o derece. Doktoruma bahsettgimde çikolata şeker bulundurmami hemn yememi söyledi imkanım varsa ayaklarımı dikmemi yoksa soğuk suyla direk el yüz yıkayıp icmemi istedi. Oyuzden dışarıda hep serin ve tatlı şeyler yer icerim yürürken bile. İnşallah benimki gibi seninde geçer başka problemin olmamış olur 🤲🥺
Fehime16 Ezgi9292 bide bulunduğum yere hemen çomelmemi kendmi biraz iyi gibi hissedince etrafımdan yardimla serin ortama girmemi istedi canim
Busrabaksii Benimde kan değerlerim normal ama sıcaktan oluyor. Hiç bayilmadim ama en son acile 7-4 ile gittim girişte sedyeyle aldılar içeri. Benimde tansiyonum en fazla 8-5/9-5e çıkıyor 😔
Ezgi9292 Fehime16 hadi yaa belirtiler demek ki hep Aynı cok teşekkür ederim canım tavsiyelerine uyacam. Allah yardımcımız olsun🥺
Fehime16 Ezgi9292 amin canım sen yine doktoruna da bahset bu tarzda şeylerde bulundur. Tekrar geçmiş olsun inşallah toparlarsin 🤲🥰
Mucizemm0101 Ezgi9292 canım benim hamileliğimin başından beri var. Doktorum düşmesi normal tansiyon yüksekse kötü dedi. Sabah aç karna bir yere gidemem mesela uykumu da tam almadıysam bi süre sonra tansiyonum düşer bayılcağımı hissederim. Sıcakta yürümek falanda yapar. Miğde bulantısı göz kararması soğuk soğuk terlemeyle başlar hissederim bir yere oturmazsam bir şey yiyip içmezsem bayılcam yani. O yüzden o duruma geldiğimde normal karşılıyorum alıştım bu duruma yine gidicem heralde diyorum 😬😬☺️ Eşimde alıştı 😬
Ezgi9292 Mucizemm0101 bende aynıyım işte bu sefer bayılınca korktum bayağı. Münkün olduğunca tek dışarı cıkma Allah korusun aniden ne olacağı belli olmaz tşk ederim😘😍😍