metehaninannesiii Sarellem Sampuan=unibaby Pisik kremi=mustela Bebeyagi=Johnson Baby Bez=Sleppy bio natural Islak mendil=unibaby
Merve5561 Sarellem ilk kızımda mustela kullandım şampuanı pişik kremi sudocream diğer bütün ürünleri sebamed di ama mustela sanırım değiştiricem gözümü yakıyor diyor 3 yaşındaki kızım
leyla-kaya42 Sarellem Hepsini incia aldim icerikleri temiz oldugu icin. Birde sudocrem aldim extradan
_anneadayi Pişik kremi ve şampuan olarak Mustela 👍🏻 Diğer bakım ürünleri nemlendirici, bebe yağı, vücut losyonu vs Bübchen 😇
fatma1941 Şampuan :mustela Bez:Prima premium çare Pişik kremi:sudocrem Diğer kremler de yine mustela tercih ettik ilk kızımda 2.kizimda da aynısını yapmayı düşünüyorum
gokcekocyigit07 Şampuan, nemlendirici losyon Unibaby, pişik kremi ise bepanthol aldım, bebek yağı gözenekleri tıkadığı için ilk aylar doktorlar önermiyor, onun yerine nemlendirici losyon almak en doğrusu 🤗
gokhansevval Sarellem bebeğime şampuan mustela kullanıyorum pişik kremi kesinlikle sudocrem kullanıyorum maşallah diyeyim 6 ay 26 günlüğüz bir kere pişik olmadık çok şükür 🙏🏻
Cemtur Sarellem merhaba, bende araştırdım biraz. %100 bitkisel olan ürünler çok pahalı. Sürekli aynı ürünü alabilecek maddi gücün varsa öyle alabilirsin ama yoksa orta kalite ürünleri kullanacak mecbur. Ben pişik kremi vs için mustela yı tercih edeceğim. Şampuan ve deterjan unı Baby veya dalin. Bez ıslak mendille sleepy kullanacağım.