Cemtur Arkadaşlar merhaba, Burun aspiratörü, ateş ölçer gibi bebek bakım ürünlerinde marka tercihiniz ne oldu. Memnun kaldığınız ürünler hakkında bilgi verir misiniz
ogretmen_anneee Cemtur beurer in kulaktan alından ölçeği var bizde 2 senedir kullanıyoruz doğru da ölçüyor . Zaten Alman ürünü saglam yani ☺️
beyza1234 Cemtur burun için otri bebe aldık ateş ölçer en iyisi braun temassız olanı aldık bnt400we siyah olanı aldık biz model olarak su sıcaklıgı vs de ölçüyor
Cemtur ogretmen_anneee çok ürün var 50 TL ye de var 100 de var 500 e de var. Hangisini alacağıma şaştım açıkçası. O yüzden kullanıcıların yorumlarına çok ihtiyacım var. 🙄 Teşekkür ederim değerlendireceğim
ogretmen_anneee Cemtur rica ederim canım bende öneriyorum çevreme. Aslında biz bebek için almadık ben cok ateşlenirim düzgün ölçsün diye Alman malı aldık bayagı da memnunum inşallah gönlüne göre bulursun ❤️
Cemtur beyza1234 burun aspiratörü bende otri bebe düşünüyordum bugün e bebeği gittim chicvo marka bi ürün var kararsız kaldım onu görünce. Söylediğin model ateş ölçer 500 TL gözüküyor bu kadar pahalı almak gerekiyor mu acaba diye düşünüyorum
beyza1234 Cemtur 500 e bulduysanız ve bütçeniz varsa direk alın ben 800 e almıstım 🥺 bence ateş ölçer bebek yatagı vs gibi saglıgıyla alakalı olan seylerin bütce uygunsa fiyatına bakmama taraftarıyım degılse elbette muadil araştırılır ama ateş ölçer dogru ölçmesi gereken bir alet biz bu yönde tercihimizi kullandık