dnzcnrb aysegul9 kesinlikle hikmet karabacak tek geçerim onun kadar sakin ve işine hakim başka bir doktor görmedim çok araştırmıştım ilk hamileliğimde onda karar kıldım şimdi yine ona gidiyorum ve çok memnunum özel dediğiniz için yazdım kendisi medicana da
nurunhayali Deletedmom5545 normal doğum mu 4 bin acaba🙈 bende medovaya gidiyorum da daha 9 haftalığız yolumuz uzun☺️
[silindi] nurunhayali nurunhayali bende medovaya gıdıyorum normal ve sezeryan 4000 suda 6000 epidural ise 5000 suanki fıyatlar bunlar.
Deletedmom5545 nurunhayali bende 9 haftalığım ama eşimin ablası 2 ay önce doğum yaptı 4.000 diye duydum Sezeryan olmuştu o
fatime03 nurunhayali şu an için 4000 bende medovadaya gidiyorum 26 haftalık oldum yılbaşından sonra zam
Mericimekannesi 1aleyna2 acaba nasil gitti son haftalarindami yoksa ağrisi yada suyu gelince falanmi bilgi veririmsnz çok tedirginim de
1aleyna2 Mericimekannesi sanırım randevu buldukça gitti şehir hastanesine bende öle yapıyorum şahsen sürekli randevu açılmıyor doğumu da ağrısı olmuş direk acilen giriş yapmışlar memnun kaldım dedi odalar iki kişilik dedi eşini dahi içeri almamışlar refakatçi değişikliğide yokmuş 24 saat gözetim altında kalıyorsun normal doğumda dedi
Momlf Mericimekannesi komşum yaptı ve Bi akraba ikisi de memnundu ben de kontrollerim için hep oraya gdiyorumm
Zhra4242 Mericimekannesi Hayır almıyorlar illa orda kaydınızın olması gerekiyormuş doğumdan herkes memnun ama kontrol için ben sevmedim bana bakmadılar bile mesela ultrasona 1 aralığa randevu verdiler ne kadar saçma sapan ben 15 temmuza gidiyorum daha öncede orda doğum yaptım Hiçde kötüledikleri gibi değil insanlar çok abartıyor lar halbuki ebe ne derse onu yapsalar kötü olmazlar
Zlhglc Ben şuan şehir hastanesi perinatolojideyim, gayet güzel ilgileniyorlar bir sorun yok doğum bölümü nasıl bilmiyorum bende onu merak ediyorum. Normalde özele gidiyordum ama burayı görünce oraya o kadar para vermek boşuna gibi geldi açıkçası
ikbal08_karaaslan Zlhglc acaba perinayolojiye nasıl sıra aldınız bende ayrıntılı için gideceğim ama randevu verilmiyor