Gunce35 Doktorum 16 haftama girmeme rağmen d vit vermedi. İlk hamileliğimde 12 haftada başlamıştım. Sizce kendim alıp kullansam bir sorun olur mu?
Gunce35 AselMavi danıştım ama değerlerime bakmadan daha erken diyip geçiştirdi. Kararsız kaldım ben de.
Fatmactn_6 Gunce35 banada doktorum vermedi sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittiğimde ebe verdi değerlerim normal olmasına rağmen
Gzgnx Mutlaka hemen kullanın ama venatura ya da ocean marka tercih edin kullandıktan sonra ardından ceviz zeytşnngibi yaplı şeyler tüketin
Sehnur Gunce35 bende imom kullanıyorum onda d vitamini olduğu için doktor d bit vermiyor bana da vermedi ilerleyen dönemde kansızlık olursa kan ilacı veriyor
Gunce35 Sehnur miktar olarak düşük gibi geldi bana. Ben bir bakayım belki üstündeki ölçüyü anlamamışımdır. Sağolun 🌺
Yagmurgel2020 12-13 haftalarda folikasit bırakılıp kan değerlerine bakılır ve d vitamini ımom eğer eksiklik varsa kan magnezyum gibi ilaçlara başlanılmalı sağlık ocağına gidip muhakkak kan verin bende tiroid çıktı tiroid değerlerinizede baktırın ayda bir