mercanmeb Bu haftada ne gibi ağrılarınız oldu kızlar? Ben geceleri sağdan sola dönemiyorum. Çok şiddetli ağrı oluyor karnımda. Yüz üstü zaten yatamıyorum aynı ağrılar giriyor karnıma.
Damla-Ata mercanmeb 31+6 yız geceleri kaburgamda ve sırtımda ağrı oluyor, karnım sertleşiyo ara ara , sabahları topuk kısımlarım batıyo üzerine basınca bunlar dışında iyiyim çok şükür 🙏🏻😀
habibe46 mercanmeb sağıma yatıyorum sol tarafım ağrıyor soluma yatıyorum sağ tarafım ağrıyor miğde yanmam çok fazla var yemek yemeyi geçtim su içsem yanıyor
Szeys mercanmeb Aşağı baskı yaptıkça bacaklarıma vuran bi ağrı var çatı kemiklerinin oralarda. Sağa sola dönmek iyice zorlaştı. Aşırı hareketli sağımdan solumdan ayak görünüyo artık. İlkinde de ayynı böyleydim. Ha bide acaaayip ayak yanması var😒
UralYlmz habibe46 Yanma değilde çok afedersiniz bende su içsem geğirme isteği oluyor midem yok sanki sadece yemek borum var her şey orda duruyor gibi aşağıya inmiyor 🤕
mercanmeb UralYlmz aynen Bi hazımsızlık var çok yemek yiyince bebeğin kafası mideme basıyor ağrı yapıyor bu sefer de