Adalina09 Smyr_2525 Çikolata kisti daha zor diye biliyorum ben polikistik over ile hamile kaldım Hapla ilaçla kalınıyor ama çikolata kistinde kistin alınması lazımmış yumurta rezervi dusermis gibi şeyler duymuştum
blueberyy00 Smyr_2525 polikistik over var bende ama 2 yıldır en fazla 3-4 denemeyle hamile kaldım dusuklerm çok oldu ama doktorum pkonun neden olabileceğini söyledi hormonlar bağışıklığı etkiliyormus bende
Kbryyy Bende çikolata kisti vardı ama doktorum ve eczane asla bu durum gebeliğe engel değil dedi ve şu an 31 haftalığım
Kbryyy Smyr_2525 çikolata kistiydi benim ilaçla tedavi falan da olmadım doktorum normal hamile kalkabilirsin engel değil dedi ve dediğim gibi şu an 31 haftalığım
Smyr_2525 ipek12345 polikistik över hamile kalma sansı bence daha yüksek cıkolata kist daha sıkıntı bence alınması daha sonra rezerv düşüyor cok sıkkntı
Smyr_2525 Adalina09 evet bizim ki cok sıkıntı hep tüp bebek diyorlar normal yolla kalmak cok zor ben bir yıl bebek düşünmedim şimdi düşünüyorum ama kist büyük
blueberyy00 Smyr_2525 evet ilişki anlamında 3-4 ay yani en geç demek istedim arkadasim var hem pko hem minik kistleri var yumurtalığında çikolata kist demiş doktor sanırım henüz deniyorlar daha olmadı inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim
Smyr_2525 blueberyy00 iki yumurtada sıkıntı varsa onlar tüpler de kapatıyur ama sanırım en önemlisi stres uzak durmak
blueberyy00 Smyr_2525 bencede stres çok etkiliyor her anlamda dikkat edin inşallah en yakın zamanda sizde annelik duygusunu tadarsiniz
Firdevss167 Smyr_2525 bende de Pco vardı kendiliğimden hemen hamile kaldım 5 agustosta doğum yaptım çikolata kist daha kötü ve gebelik için zor diye biliyorum
Seda_nrr Smyr_2525 bende ikiside vardı :) 5cm çikolata kisti ve polikistik :) soğan suyu kürü ile şuan 35 haftalık hamileyim doğumda o çikolata kistini de aldırıp kurtulucam inşaAllah