Aysell88 Doğuma 2.5 ay kaldı diyorum ki kurabiye tatlı tuzlu yapsam koysam plastik kaplara çıkarınca taze gibi olur mu ? Ben kek koymuştum gayet iyi olmuştu ☺️
Semiha_ Aysell88 hiç yaprak sarması koydunuz mu buzluğa nasıl yaptınız ben hiç koymadım da bilgim yok yardımcı olur musunuz
Aysell88 metehaninannesiii evet su böreği hamuru da denemiş eltim ondan da yapacağım 3 çocuklu zor olacak ben kurabiye hamuru koyuyordum artınca ama kendisini denemedim 🙂 plastik kaplar aldım onlara koyacağım ☺️
Hafizeplt Semiha_ bizde yıllardır koyarız annem yapar koyar benim buzluğa gayet güzel oluyo çıkarıyorum buzunun çözülmesini bile beklemeden dizip yağını suyunu koyuyorum pişiriyorum çok güzel oluyo🤤
metehaninannesiii Aysell88 hahahhaha aynen bende öyle esim etci ama ben sevmiyorum esime ayri sariyorum kendimize misafirlere ayri😂
Aysell88 cyln_hnm çok sevindim ya ben ikinci bebekte gelene gidene yetişemedim her 3 günde bir elim de kurabiye yapıyordum poğaçayı koyuyordum ama bu sefer hazırlıklı olacağım 😂😂😂