Aliiikerem 33 haftalık hamileyim 2 gebelıgım fakat sezeryan ılkı sımdı normal dogum istiyorum ama kıst var karnımda onunda amelıyatını yapalım dıyor ama emın olamadım yasayan var mı dogumda amelıyat olan
elfmoom Aliiikerem benim bir arkadaşım miyom ameliyatı oldu🙏🏻 sezaryen olduğu için ikisi bir arada oldu
Aliiikerem elfmoom devlette mı oldu bende devlette talep ettıö ama. Hamılelıkte kuculur cıkolta kıstı alamam dedı
perihanguner Ablam 18 gün önce suyu az ve bebek kilo almadığı için sezeryan olmak zorunda kaldı . Sezeryan sırasında dermoid kistide alındı .
perihanguner Aliiikerem artvinden trabzona trabzonda sevk edildi. Orda eğitm araştırma hastanesinde olmak zorunda kaldı . Daha önce olduğu kist ameliyatlarından daha kolay toparladığını söylemişti.
elfmoom Aliiikerem devlette oldu evet çokta rahat geçirdi 🙏🏻 çikolata kisti kendi kayboluyor sonra tekrar büyüyor demişti doktorum🤷🏼♀️
Anne_adayi33 Bende 7 mayısta doğum yaptım ve sezeryan sırasında 4 tane miyom alındı. Bence hazır açılmışken aldırın
Aliiikerem Anne_adayi33 ben normal dpgum yapmak ıstoyprum ılkı sezeryan bunda normal ama dr dogumdan 6 ay sonra lım ılk sezeryan dıkısının ordan dedı o da tedırgın ettı