umutttttt Kızlar bu beşikten alan var mı ? Biz dolapta 1 ay kullanılmış olanını gördük 600 liraya adam bize video foto va yolladı çok güzel çok hoşuma gitti.
atas11 umutttttt ben aldim 😀 cok guzel daha kullanmak nasip olmadi bebisimin gelmesine daha var tekerlekli olmasida cok iyi ve hantal bir model degil
umutttttt atas11 yaa çok güzel 🧿😍sağlıkla kullanın inşallah 🙏 bizim ahşap rengi siz cibinliği nerde kaça yaptırdınız acaba
Melos1 atas11 ya bende bunlardan istiyorum ama herkes diyor hareketlendimi cocuk düşebilir yattığı yer cıkmaya yakın diye
MerveNur- atas11 ya ben de oğlum için aynı bu marka beşikten istiyorum çok güzel duruyor sizinki de 😍 kaça aldınız acaba internetten mi
atas11 Melos1 3 kademeli asagiya digru iniyor bebek buyudukce kademeyi indirirseniz bir sorun olmaz diye dusunuyorum 😊
atas11 Melos1 evet önü asagiya iniyor cok pratik mandallari var kösede anne yanı olarakta kullanabiliyorsunuz 😊
atas11 MerveNur- ben yatagı icinde magazadan 1400 e aldım oldugum sehirde pek magaza secenegide yoktu görmedende almak istemedim acıkcası daha uygunada bulunabilir bence
MerveNur- atas11 valla ben netten hep bakıyorum en uygun 1500 civarı oluyordu sanki sadece yatakla siz iyi almışsınız bence hangi mağaza