Flower_000 Aleynaturgut5 canım boyayabilirsiniz açıcı olmadığını sürece bişey olmaz,ama açıcı biraz ağır olduğu için tavsiye etmiyorlar normal boya yapabilirsin balkonda falan boyat çok kokusu gelmesin sana
Eligulu Aleynaturgut5 Doğumu beklerseniz ölür müsünüz yani o yavruya kimyasal vermek ne kadar hoşunuza gidiyor
gokcekocyigit07 3.aydan sonra doktorumun onayı ile boyadım, 2 gün önce de boyadım yine, Watsons’dan Biomagic alıyorum, tavsiye ederim, önce doktorunuza danışın 😉
Aleynaturgut5 gokcekocyigit07 11 haftalık gebeyim uçlarını boyatmak istedim ama biraz tepki aldım açıkcası çok teşekkür ederim yarın bakıcam❤️
Elisasu123 32+3 olduk bende düşünüyorum ama korkuyorum da bnm saçım sarı platin düğüümde boyattım hamile kalınca da boyatamadm şimdi oldu saçım iki renk baya aktı tekrr aynı renk istiyorum
Eylul21 Ayimdan sonra bende doktoruma sormuştum bu soruyu bitkiselle boyatsam olabilir mi bi zarari varmidir diye herhangi bir boyayla istedigin kadar boyatabilirsin dedi.Kendisi prof ayni zaman da capa tip fakültesinde dekanlik yapıyor 😊Sozune istinaden 2 kez boyattim.Herhangi bir sorunda yaşamadım.Tabi siz yine de kendi doktorunuza danışabilirsiniz.Çok göreceli bi konu🙈