Ozseee 9 haftalık hamile hanımlar hamilelik belirtileriniz var mı ? Yada hiç belirti yaşamayan var mı bende bi belirti yok hala merak ediyorum sizin var mı
[silindi] Ozseee Benimde belirtim yoktu ama 2 gündur içim biraz bulanıyor tam bulantı değil aslında ama iştahsızlık iç bulanıklığı gibi değişik 🙄
elfmoom Ozseee ay maşallah hep öyle olur inşallah🙏🏻 benim çok fena 5 kilo verdim kusmaktan ilaçlarla ayakta duruyorum yine de günde 2-3 kez kusuyorum🤷🏼♀️
Selin12- Ozseee maşallah diyin ben 15+3 haftalık hamileyim ilk iki ayım çok kötü geçti iki günde bir hastanelik oluyordum şimdi hafifledi ama halen midem bulanıyor
Dilaraa1 Masallah deyin kızlar :). Bulantı halsizlik ateş basması hersey var bende insallah geçer bir an önce 🙄
Orsta Ozseee benim bi gogus uclarim aciyordu. Bide arada mide bulantim oluyodu cok az. Onun disinda karın bolgemde belimde felan hicbisy hissetmiodum ne bi agri ne bi sizi, hatta korkuyodum bebege bisy mi oldu acabaki diye
Ozseee Ben de biraz huzursuz oluyorum bende mi bi anormallik var biraz da olsa belirti yaşamak isterdim hamile olduğumu anlamak için
Gul4001 Ozseee 9+0 💕 bende mide bulantısı hiç yaşamadım sadece midem ekşiyor o da yediklerimden kaynaklı sanırım. Bu dönem mide daha hassas olduğu için ne yesem dokunuyor🥴 Başlarda bulantı sandım ama yok yani bildiğin ekşime oluyor🥴
Serabndr Ozseee merhaba ben 9+4 üm hıc bı belırtım yok hıc hamıle gıbı degılım ama bu durum benı de endıselendırıyor acaba bebeğe bısey olur da farketmem dıye
Gmz34- Serabndr ben de öyleydim 11.haftaya yeni girdim.Doktora gittim başka tabi bu sefer baktırdım ultrasonda oradaydı 🥰ama belirti yaşamayınca acaba bişey mi oldu vs gibi düşünüyoruz görünce rahatladım 😮💨
Serabndr Ozseee ılk sayılır aslında daha önce bır gebelıgım olmustu on haftalıkken kalbı durduğu için aldırmak zorunda kalmıştık onda da hıc bı belırtı yoktu normal kontrole gıttıgımde doktorum soylemıstı su an tekrar gebryım aynı seylerı Yaşar mıyım dıye odum kopuyor
Serabndr Serabndr çünkü ben uc haftada bır gıdıyorum o uc hafta da bana zulüm gıbı gelıyor korka korka