Denizaras Haftadakileri görelim kızlarr kimlerr beraber doğum yapıyorrr 😊sizdeki değişimler şikayetleriniz neler
Mehtap23 Denizaras 30 bende 😍 ama sezeryan olduğu için erken Doğum yapıcam sanırım🤔 kasılmalarım çok olıyır
ilkgozagrimhavinim Denizaras 29dan geliyorum bende😊 1 trimestera geri döndüm resmen. Koku hassasiyeti ve inceden bulantı. 8e 5 tansiyon..
Eses0707 Denizaras 29. Haftadayım bende karnım aşağı indi sanki ya da bana öyle geliyor bir de aşırı derecede vajina kemiğimde ağrı oluyor sizde oluyor mu?
Denizyildizii Denizaras burdayım 🖐️😄. Bugün kontrolüm vardi. Kıpırdak oğlumu gördüm ama yüzüne kordon baği gelmis göremedim. Çok şükür herşey güzel gidiyor. Son 8 haftamiz kaldi☺️
sasirmazyildirim Haftadan selamlaaaarr 👋 Mide bulantılarım tekrar başladı özellikle sabahları kötü oluyorum . Bir de hiç olmayan ağzıma yemek ve acı su gelmeler başladı . Önceden olmazdı 😭
Mehtap23 sasirmazyildirim ay onlar bendede oluyor mide bulantısı tekrar başladı koku hassasiyeti te başladı 🤷♀️
asliiyorgunn Biz de 30+4 bugun. Arada kramp gibi ağrı giriyor yalancı sancı bu mu acaba Bi de benim de midem Bi değişik oldu arada acı su gibi bir şey geliyor zorlu günler başladı diyebilirim 🙈
Tuba4104 Bende çok şükür yok daha bişey başlamazsa eğer çok ağırlaştım bende yürüyüş yapınca karnımın altına baskı oluyor ağrı oluyor
Tuba4104 Eğer bir oturuşta çok yerseniz yemek öyle bulantı oluyor kızlar mideyi sıkıştırıyor ya bebek büyüdükçe öyle okumuştum azar azar sık sık yiyin inşallah geçer bulantılarınız bende 30+4 üm bu arada
Mehtap23 Woman3535 kramp gibi giriyor hatta şuan da girdi bugün çok arttı anlamadım bende yalancı sancımı ne diyorlar açaba ondanmı bilmşyorum🤔 ağrı yapıyor hafifliyor tekrar başlıyor 🤷♀️
Esra2288 Haftamız bitmek üzere kızım çok aşağıya inmiş onun için sürekli yatıyorum 5günde bir iğne vuruluyorum bu şekilde yola devam😁
Woman3535 Mehtap23 anladım teşekkür ederim yalancı sancı olabilir belki de doktorunuza sorun yine de isterseniz 🙏🏻
Mehtap23 Woman3535 sordum magnezyum verdi ama hala var . Bi dahaki kontrole tekrar sorucam olmadı acile giderim .
ilkgozagrimhavinim Mery123 yok canım hatta yükselmesinden iyi. Ben doktoruma çok sordum belkide her kontrolde🤦🏼♀️