AseLenaMom Karnım aşırı sert ve bir tarafa toplanıyor kasıklarımda ağrı var aşırı akıntım var dolu dolu afedersiniz. Bunu yaşayan var mı bebeğimle alakalı herhangi bir sorun mu var ???
Yagmur00 AseLenaMom bendede oldu beyaz akıntı falan beyaz beyaz seyler war bugun gıttım enfeksiyon cıktı canım ya git bı baktır
Mehtap23 AseLenaMom akıntı enfeksiyondan olabiliyor ama karın kasılmaları bendede var . Kramp gibi bi giriyor sonra hafifliyor ama ağrısı hemen geçmiyor . Bende anlamadım. Doktora dedim magnezyum verdi bacaklarımda artık kramp olmuyor ama karnımdaki ne anlamadım. Özellikle bugün kaç kez oldu . 🤔
Sblatc AseLenaMom ben 25 haftalığım bende de bi kaç haftadır arada aniden sertleşme ve toplanma oluyo bende anlamadım
AseLenaMom Yagmur00 Enfeksiyon vardı geçti idrar kültürü vermiştim şuan temiz ama karnım çok sert sancım oluyo
Pambix Doktor bana 30 haftadan sonra olabileceğini ve günde 10 kereye kadar olursa normal sayıldığını söyledi. Ama aşırı toplanır ve rahatsızlık verirse Dr danışın siz
Mehtap23 Ya şimdi hemşireme sordum dedi açile git nst çekilsin sancımı değilmi öğrenelim dedi. Erken Doğum belirtiside olabilir dedi🤦♀️ Şimdi eşim oğlumu uyutuyor bakalım geçmezse gidicem mecbur. Dua edin gerçek sancı olmasın daha çok erken😕 30 hafta