Allahneverdiysee 19 haftamdayım denize girmek sakıncalı mı kızlar ? Bir bilginiz var mı ? Yarın gitmeyi düşünüyoruz ona göre gireceğim ben de
FusunF Allahneverdiysee doktorunuza sormalısınız gebelikte öneriliyor ama tabi doktor kontrolü dahilinde olmalı
Kusciviltisi Allahneverdiysee Marmara denizi ise salyadan dolayı doktorun izin vermeyebilir diğer türlü yüzme gebelere önerilen bi spor dalıdır zaten 🥰
Gamzeblt Allahneverdiysee temizse bi sıkıntı olmaz ama çok kalabalık plajlara gitmeyin bence koy varsa yakında daha iyi olur
MMmommy Allahneverdiysee ben de 20 haftalığım gir bişey olmaz doktorun aksini söyleyip uyarmadıysa tabi. Çok güneşte durma , ıslak mayoyla durma, bol su iç :) Ben de yarın giriyorum inşAllah
FusunF Allahneverdiysee riskinz yoksa biraz durup çıkarsınız ama ıslak mayo veya bikini durmayın cnku doktorum bana ole demişti
Kusciviltisi Allahneverdiysee Karadeniz’de sıkıntı olmaz ben havuza da girdim 4 gün bisey olmadı çok şükür ama ıslak mayo ile kalma değiştir cıkınca
Gamzeblt Allahneverdiysee ya hem ondan hemde suyun temizligi açısından millet işiyor sıçıyor bide plajlarda igne atsan düşmüyor koylar daha sakin oluyor uzak oluyor ama plajdan iyidir
sevgiharman Allahneverdiysee canım ben 6 hastalıkken girdim Allah’a şükür bir sorun yaşamadım 10. Haftaya geldik doktor deniZde bi sorun olmaz dedi fakat mayonu ıslak bırakmaman lazım ben yedek alt alıyordum yanıma değiştiriyordum üstümde kurumadan enfeksiyon olabilirmiş
Meryemce92 Allahneverdiysee 1 ay oldu tatilden geleli 5 gün boyunca sürekli yüzdüm ☺️ Islak kalma yeter.