Bersu26 Merhaba hep merak ediyorum doğumda ikinirken büyük tuvalet de gelmiyor mu böyle bir olay yaşamaktan çok korkuyorum normal bı durum mu çok utanırım sanırım :(
es_aybala Bersu26 lavman yapıyorlar. Sonrasında 2 kere tuvaletimi yaptım ama çatala sanırım yine yaptım ıkınırken onu düşünmüyorsunuz 😂
Flyderndkk Kusciviltisi bebek niye etkilensin. Öyle bırakmıyorlar ki orayı. Siliyorlar. Batikon sıkıyorlar vs vs
[silindi] Kusciviltisi inek Şaban gibi tünelin ucu bomb.k bi yere çıktı diyormuş 😁 enfeksiyon bile kapar ya cocuk gerçekten yaşayan varsa bende merak ettim
Kusciviltisi Flyderndkk hiç bilmiyorum ki ne sıkıyorlar ne yapıyorlar çok uzağım 😂😂😂 araştırmaya da korkuyorum
Kusciviltisi [silindi] ay valla güldüm Allah affetsin 😂😂😂😂😂 biri açıkladı yukarıda olmuyormuş öyle şeyler bizim hayal dünyamız sadece gahsjskdld
Busramnida Bersu26 Lavman yapıyorlar 🤗 o an tuvalet felan aklına gelmiyor hatta o sancıdan hiçbir şey 😂 temizliğini yapamayan o kadar çok insan bile oluyormuş hemşire arkadaşım söyledi yani direk oldum bittiye gidiyorsun 😂😂
Flyderndkk Hanımlar lütfen bunları düşünmeyin 😄 doktor veya ebe doğumu kim yaptırıyorsa sizden tek istenilen kuvvetlice ıkınmanız. Aksi halde bebek nasıl ilerleyecek. Tuvaletimi yapıcam korkusuyla ıkınmazsanız doğumunuz uzar ve daha da zorlaşır. 😊
Gull_94 Bersu26 gayet normal tabıkı o an kımse ona bakıp ıyy demıyo rahat olun doktorlar ve ebeler dogum sırasında herseye normal gozuyle bakar cunku onların meslegı bunu gerektırıyo sızde dusunup gereksız stres olmayın bence😇
Pambix Bersu26 Lavman yapılıyor size zaten .ama gelirse de fizyolojik bir durum Dr bana hiç çekinme ne gelirse sal kendini demişti..sende çekinme yeter ki bebeği çıkarmaya bak 😄
Pambix Zaten son sancilarda tuvalet hissiyle bebek gelmiş oluyor tuvaletim var diyip kendini sıkıp kasma ikin
Yokys Bersu26 zaten dogum büyük tuvaletin gelme hissiyle başlıyor lavman yapiyorlar oncesinde ama kaciracak olsaniz bile buna engel olmak mümkün degil