Tcefrkdmrkp Kusura bakma lütfen yazamadım telim bozuktu cevap veremedim. O zaman gittiğimde sordum kağıdını da aldım senin için ama foto olarak burdan gönderilmiyo sanırım. 16. Haftadan itibaren doğum gerçekleşene kadar taksitli 5.900 peşin 5.700. İçerisinde 7 adet muayene, 4’lü tarama, şeker yüklemesi,hormon analizleri, laboratuvar testleri ve NST içerir yazıyo. Ve diğer şeyler: 1 gece yatış, eğitimler, kapı süsü ve lohusa şerbeti v.b. İnşallah Biraz da olsa açıklayıcı olmustur ve geç olmamıştır canm kusura bakma tekrar
Mbtrm Tcefrkdmrkp yok önemli değil canım orası arayınca da Bilgi veriyormuş aradım aynı şeyleri banada söylediler teşekkür ederim sağol 😊
Melegimmm Bende Sincan Lokman hekime gidiyorum bahar Şentürk doktorum da gayette memnunum tavsiye edebilirim
MGG Ema doğumu daha olmadı 33 haftalık hamileyim daha ama seçeceğiniz hastaneye göre değişiyor ücreti. Ben Koru’da doğum yapmak istediğim için Koru’nun normal doğum anlaşma ücreti 4000 Reyyan hocamın
Herseeyinasli Mbtrm ben Dilek Özdur a gidiyorum. Kendi özel muayenesi var ve çok memnunum kendisinden. İsterseniz bir araştırın.
Ema MGG anladım teşekkür ederim benim merak ettiğim doğum parasını hastaneye veriyorsunuz Reyyan hanıma muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuz
Mbtrm Ckyert sağol canım doktorumu belirledim Aylin totan Doğum da koruda olucak inş , günlerimiz kaldı
petitehatunn Şükran Çakmak var özel bir doktor ssvd ve doğal doğum destekçisi paketi de diğer doktorlara oranla ucuzdu. Memorial’da doğum yaptırıyor. orası da güzel bir hastane. Bence bir konuş hem muayenehanesi hem hastane gayet yakın oluyor sana
Mbtrm petitehatunn hastaneyi kendin belirliyorsun her hastanenin fiyatı farklı ben koruyu seçtim 5bin Doğum için ödeyeceğim her gittiğim de de muayene 250 tl veriyorum 10günde kontrol süresi var