Dilansimsek Benimde 3 sezeryan. Doğumum. Oldu. Devlette yapmıştım. Şuan 4 cuye. Hamileyim. İnşallah bu normal doğum olucak. Sizlerde. Dua edin. Normal doğum a. Niyet ettik. Doktorumda. Doğum aninnda bir sıkıntı. Çıkmazsa. Normal olucak. İnşallah. Dedi. Bakalim
Glsm_1 molsalkim bende ssvd istiyorum 38+2 haftalığım iki bebek arası 5 yaş var . Doktorum herşey yolunda giderse olur dedi. 40 haftaya kadar bekliycez sancım açıklığım olmazsa sezeryan olacam . Suni sancı vermek istemiyor doktorum ortak kararımz . Hayırlısı bakalım bekliyoruz z
molsalkim Glsm_1 bana doktorum suni veremeyiz demişti ama bende açıklık 3_4 cm kadar gelince ufacık bı suniyle doğumu baslatti
molsalkim Glsm_1 38+5 de doğumum oldu benim acikligim vardı 3 cm hatta 4 e yakın bebek kanaldaydi benim bebeğimin kafa olculeri çok büyüktü doktorum daha buyumesusıkıntıya sokabilir dedi zaten doğum bir nevi başlamış az suni vererek başlatalım doğumu dedi yaklaşık saat 10 da suniyi verdiler ben 13:45 de doğum yaptım sancılarım suyum patlatildiktan sonra şiddetlendi yani 12 ile 13:45 arası sancı çektim evet sancılar kolay değildi ama benim ki kısa süre idi birde özel ebesi vardı doktorumun o beni inanılmaz rahatlatti
Rojin1993 thetkc ben 15 ağustosta sezaryen oldum 😔 4 cm açıklıkla hastaneye gittim saatlerce sancı çektim normal doğum olucaktı açılmam ilerliyordu sonra doktor suyumu patlattı doğum hızlansın diye ama işler istediğimiz gibi yolunda gitmedi suyum yeşil yeşil gelince bebek kakasını yapmış dedi acil sezaryene aldılar beni 😔 ağlayarak girdim ameliyathaneye Okadar ki istemiyordum sezeryanı 🥺 neyse sağlık olsun şimdi bebeğim 15 günlük yanımda emziriyorum ona bakınca o kötü günümü unutuyorum bi nebze 😊 ama şimdiden araştırmalara girdim ikinciyi yaparsam kesinlikle ssvd düşünüyorum
molsalkim Tugbahsen benimkiler in arası 33 aydı doktor aezeyan dikisinizin durumunu kontrol ediyor belki sancı kramp ordaki dikisten sebeb değildir
thetkc Rojin1993 ikinizin de sağlığı önemli. Hayırlısı buymuş canım, bak ne güzel almışın kucağına, pamuk gibi cennet kokulu minnağını daha ne olsun 🥰🙏🍀 Allah sağlıkla, güzelliklerle bir ömür geçirmeyi nasib etsin 🥰🙏🧿🍀
molsalkim Rojin1993 hayırlısını çok istemek gerekiyor madem Ssvd ye niyetiniz var ben daha çocuğum.olmadan araştırdım en önemlisi çok iyi bir doktor bulmak daha önce Ssvd yaptirmis
molsalkim Htc7212 1 gün kaldım zaten ilk çocuğundan iki gün ayrı kalmayayim ve ilk çocuğum kucağıma gelip sarılmayı isticegini biliyordum bu sezeryanliyken mümkün olmayacağı beni Ssvd ye iten sebeblerden biri çünkü sarılıp uyumak istiyordu kucagimda oturmak istiyordu bunlar normal doğum yapınca yapabildim
Glsm_1 molsalkim Çok güzel maşallah 🧿 darısı bize insallah . Sağlıkla büyütün bebeğinizi . Son olarak kaç kilo doğdu bebek
Rojin1993 molsalkim ilk gebeliğim bu böyle olacağını bilemezdim zaten insan kendini birşeye şartlandırmamalı kesinlikle bazen işler öyle istediğin gibi ilerlemiyor 😕 ikinciyi şimdiden ssvd olarak düşünüyorum daha bebeğim 15 günlük 😃 çok iyi bir ssvd yaptıran doktor bulmayana kadar ikinci çocuğu yapmicam 😬