cennet_aka27 Kizlar bugün kontrole gittim dr kan testi istedi . Çamlıca Medipol hastanesine gidiyorum ama fiyat çok geldi 1400 TL 😏 Size sorum devlete gitsem bu sonuçları yaptırabilir miyim ?
mirayim_00 cennet_aka27 devlet isteğe göre test yapmıyor diye biliyorum anca şöyle olabilir sağlık ocağında yapılanları orada yaptırıp kalanları daha uygun fiyatlı mesela Ümran tıp gibi bir yerde yaptırabilirsiniz
Kuben cennet_aka27 Ben de o hastaneye gidiyorum ama ilk testleri devlette yaptırdım. Doktorunuzun istediği tahlillerin çıktısını alın devlette yaptırıp doktorunuza götürebilirsiniz
cennet_aka27 ZumrutHanim Zeynep akçöltekin, Zeynep elmalı ikiside çok iyi karar veremiyorum hangisinde devam etsem diye 🤭
ZumrutHanim cennet_aka27 doktor asiri yogun mu gittiginizde cok bekliyormusunuz doktorun yaklasimi nasil telefonunu veriyormu konuskan mi donuk mu
cennet_aka27 ZumrutHanim Çok yoğun değildi 5 dk bile beklemeden. Sıcak kanlı ve konuşkan bir doktordu . Telefon numarasını istemedim o konuda bilgim yok 🤷🏻♀️
cennet_aka27 mirayim_00 Bugün gittim çok memnun kaldım içeri girince hal hatır sordu , sormak istediklerimi ben sormadan söyledi
Kuben cennet_aka27 Valla ben yaptırdım. Hamileyim doktorum bu testleri istedi dedim o da hem muayene etti hem testleri yaptı. Ama her doktor yapar mı bilmiyorum denemekte fayda var o kadar para vermektense
mirayim_00 ZumrutHanim çakmak Erdem kadın doğum yeni binası çok güzel ben oraya gidiyorum odaları da tek kişilik ve tertemiz
Kuben cennet_aka27 Ümraniye devlete gittim ama çok zaman geçti Ocak ayında gitmiştim doktorun adını hatırlamıyorum.