sevcan6101 Normalde 28 haftalık gebeyim ama bebeğim 25 haftalık karın çevresi 23 haftalık gelişme geriliği var tek arter tek ven var erken doğum yapacaksın dediler yeteri kadar gelişmiyor arter den giden kan akımı yavaşmış böyle bir sıkıntı yaşayan varmı😔
Hilal-95 sevcan6101 direnç artışı bendede var ama bende tek taraflı sıkıntı olmaz dediler kan sulandırıcıso kullanıyomusunuz
boncukbiranne sevcan6101 merhaba benim bebeğimde de tek arter var dediler ama doktor bu çok sıkıntı değil dedi sadece biraz gelişimi geç olurmuş başka sorunlar yoksa korkmayin bence
marbling10 sevcan6101 Hilal-95 boncukbiranne merhaba bugün detaylı taramada benim de tek arter dendi ama kan akışıında sıkıntı yok dedi. Sizlerin bebek gelişimi nasıl haftasıyla uyumlu mu?
Hilal-95 sevcan6101 anladım canm geçmiş olsun umarım düzelir kosa zamanda bebeğin zamanında gelır allahın izniyle
boncukbiranne marbling10 Merhaba canım bende de tek damar olması skntı değil dedi ams gelişimi geriden geliyordu 3 hafta şuan 2 haftaya düştü tabi
Hilal-95 marbling10 valla kuzum bana ilac vermedi bende çok kafama taktım baska doktorlara gittim kan akışı güzel dedi bebeğim haftası olarak önde gidiyor ama sonrasında nolur bılmıyorum inşallah sıkıntı yaşamayız allah büyük ama ben 3 hafatada felan gidiyorum kontrollerime 29 haftamdaym smdı gene gidicem bakalım suana kdar sıkıntı yok
sevcan6101 marbling10 canım benim normalde 29 haftalık bebeğim ama 25 haftayla uyumlu her hafta kontrole gidiyorum gelişimi geri erken doğum dedi doktor bakalım hayırlısı ne olacak bekliyoruz
boncukbiranne marbling10 23 hafta olması gerrkirken 20 haftal gözüküyordu sualn 25 haftayim 23 olarak görnüyor
Sarellem sevcan6101 Canım merhaba. Benimde bebeğim tek arter tek venli. Öncelikle içi ferah tut. Eğer testlerin temizse ve detaylında problem yoksa bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyor❤️ Bizimde karın çevremiz geri. Ama doktorumuz doğunca hızlı toparlar düşük kilolu doğmasını kafana takma dedi. Perşembe günü doğumum var. Umarım sağlıkla kavuşuruz❤️37+4 üm 38+4 de sezeryanım var
sevcan6101 Sarellem Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin ama benimki çok geri gelişme geriliği var😔
Polyannaa123 Sarellem canım benim bebiş de de tek arter var. 35+4 üz. Bugün doktor kontrolünde tek arter normal doğumda sıkıntı yaratırmı dediğimde hiç bir sıkıntı olmaz dedi. Ama bazı doktorlarda sezeryan öneriyirmus araştırdığım kadarıyla. Sizin kendi isteginizlemi sezeryan olacak
apinchoflove Sarellem merhabalar, benimde sizin gibi tek arter tek ven durumum var acaba bebeginizin suan durumu nasil ?
marbling10 sevcan6101 geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz. Ne zaman başladı geriden gelmeye peki?
Sarellem sevcan6101 karın çevresinde gelişme geriliği olması normal karşılanıyor bu durumda canım içini ferah tut. Sağsalim kavuşuruz inşallah.
Hilal-95 Polyannaa123 ilk deda duydum yani tek taraflı olduğu zaman sıkıntı olmuyor dediler bana böle bsy sezaryen felan hiç demedi doktorum okadar araştırdım haatta bazılarında düzelme olablıyonul dereceleri varmış eğer allah korusun bebek gelişmese alıyolar bıraz daha erkenden diye biliyorum
Sarellem Polyannaa123 bu konu hakkında bir bilgim yok canım. Ama bi kaç yerde sezeryan önerdiklerini okudum. Benim ikinci doğumum ilki sezeryan olmuştu o yüzden buda sezeryan olcak ☺️