Minnosannesi38 İkili test kaçıncı haftada yapılıyor ve kaç günde sonuç çıkıyor ucretlimi acaba bilgisi olan yazarsa sevirinim
Rosaa21 Minnosannesi38 12 haftada yapılıyor hastaneden hastaneye fiyat değişiyor doktor ultrasondan bebegin burun kemigini ve ense kalınlıgını ölçüyor ve senden kan alıyorlar o kdar
Zehra9616 Minnosannesi38 11 14 hafta arasinda yaptirabilirsin devlette 3 gun sonra veriolar ozeli bilemiyorum
BabyBabyy01 Minnosannesi38 özel hastanede bebeğe bakiliyo burun ölçümü vs yapiliyo kan aliniyo o ucretli tabi ben devlette yaptırmıştım sonuçları özele gostermistim 1 hafta sonra falan çıkmıştı kan sonucu
-_LiyuzaMomm Minnosannesi38 12+3 de Özel hastanede yaptırdık zaten özele gidiyorum 150 TL ödedik biz muayene ücreti hariç tabii. 1 hafta içinde çıktı sonuçlar . İlk önce doktor ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyor ve burun kemiğine bakıyor sonrasında kan veriyorsunuz
Makskala EEbruliiiii 12.ci hafta gittim test için. Cinsiyet için daha çok erken diyip söylemedi. Üniversite hastanesine gidiyorum belki ondan
Deletedmom_33 Minnosannesi38 11-14 hafta arası genelde 12. Hafta çağırıyorlar. Ben Pendik Medipol e gidiyorum doktor muayenesi 185 + 110 TL de ikili test için verdik. 3-4 güne çıktı sonuç
mor_menekse1 Minnosannesi38 benimde ikili tarama testi vaktın gelmiş ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda sen yaptırcan mı canım
Minnosannesi38 mor_menekse1 evet yaptiricam ama diğerlerini yaotirmiycam uclu dörtlü testi gerek yok bunu yaptırmak yeterli diye düşünüyorum