eezgitturk Kızlar merhaba buyuk bir tartisma yasadim annemle cok kasıldım galiba. 9+4 haftalik hamileyim. Kasigimda hafif agri ve kasilma var benim gibi olan oldu mu hic 🙏
Hilal-95 eezgitturk kasık ağrısı o haftalarda normal aslında kanamnız lekelenmeniz yoksa tabi siz bilirsiniz yanlış yönlendirmek istemem sizi içiniz rahat etmıyorsa gidin tabi
Minnakkurabiyeveannesi27 eezgitturk Ben 9+2 hamileyim kuzum bende kasık ağrıları hâlâ devam ediyor ama senin normal de yoksa tartışma sonucu olduysa ihmal etme derim Çünkü ben ilk bebeğim de eşimle tartıştık ağladım felan o gün kanamam olmuştu ve malesef 9+5 Ken bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım
Ela20 eezgitturk ağrın hafifse üzüntüden stresten normaldir bebekte gerilmistir. Ağrın artarsa şiddeti içinin rahat etmesi için git hastaneye lekelenme kanama vs olursa
eezgitturk Agrilarim vardi ama 8. Haftadan itibaren kesildi. Ben evimde bir supurge makinasi bile calistirmiyorken annemin ustume gelmesi yemin ederim annelik bu degil. İnsallah annem gibi bir anne olmayacagim 🙏