Gamze_yildirim Hiç akıntısı su gibi gelen oldu bacaklarıma aktı bildiğiniz akıntım erken doğum riskim var da o yüzden korkuyorum bebeğim bugün bütün gün kasiktaydi
Minnakkurabiyeveannesi27 Gamze_yildirim öncelikle geçmiş olsun kırmayın birşey yokturdur inşallah kaç haftalık gebesiniz
Semakacan Gamze_yildirim daha çok erken hemen doktora gidin doğum başlamamış olsa bile önemli bi şey bence bacaklardan akacak şekilde akıntı olmaz su gelir o şekilde
Kvsraykt Gamze_yildirim akıntı bu kadar bacaktan akmaz umarım su değildir olsun tedbir amaçlı hemen bir acile gidin
Minnakkurabiyeveannesi27 Gamze_yildirim kuzum ne oolur ne olmaz hemen doktora git sen Bazen Bebek büyüdükçe anneler idrarda kacirabiliyor farkında olmadan suyum geldi zannediyor inşallah öyle olmuştur çünkü henüz çok küçük bol bol dua okuyun
Mavi34 Gamze_yildirim öyle akıntı olmaz suyun gelmiş olabilir vakit kaybetmeden acile git bence ins sıkıntı olmaz
Gamze_yildirim Dün hastaneden geldim yazamadım mide bulantım ilaç verdi prilam birde idrar yolu enfeksiyonu kapmisim ama bı kadın doğumcu kontrol etmedi yoktu acilde pazartesi kadın doğumcu ya gidicem cevap veren herkese çok teşekkür ederim