Garfield06 Mavi34 ayy hic demee benimde karnim belli degildi riskliydim kimse de anlamadigindan yer vermiyordu ayaklarim agriyordu omuzda da canta 😔
Mavi34 Garfield06 çok kötü oluyor ya hastane kontrolleri dışında çıkmıyorum ama çıkınca da doktorum uzak eve gelene kadar pert oluyorum 2 3 gün hasta gibi yatıyorum o yorgunluktan
Hsrt1 Surimsine sanirim oyle. Bi arkadasim var ayni haftadayiz onun kizi olacak. Onun karni benden kucuk. Birde suna inaniyorum erkek karni gercekten one dogru büyüyor. Mesele arkadasim yanlari cok. Benim yanlarimda birsey yok. Bundan kaynakli olabilir 😊
Merveee__1990 Surimsine ama benim hoşuma gidiyor göbeğim çok seviyorum bide teklemeyeye başlamış aşk böyle bişey deli oluyorum ilkte deyil bi kızım bi oğlum var Rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️❤️😇😇
Surimsine canoldunbebegim göğüslerim hamile olduğumu öğrendiğimden beri büyümeye başladı ve şuan maşallahı var cidden zaten küçük değillerdi normal boyuttalardı ama son zamanlarda özellikle hayrı sayılır bir büyüklüğe ulaştılar😅😅