esss1 herkese merhaba.20+5 te detaylı ultrason yaptırdım.Safra kesesini göremediğini soyledi doktor.Daha sonra tekrar bakıldığında görülebilir dedi.Kesin bir sey soylemedi.Boyle bir durum yasayan var mı aranızda.
boncukbiranne esss1 Merhaba bizde de görülmedi ama doktorumuz şunu demişti bazen safra kesesi içi boş oluyor yada bebeğe göre küçükse biz göremeyebiliyoruz diye
minikveeannesi esss1 merhaba benimde 21. haftada detaylida bebegimin safra kesesi gorulmedi suan 37 deyiz hala yok sizin son durum nedir
esss1 peki daha sonra görebildiniz mi.Onemli bir durum mu merak ediyorum.Daha doktoruma detaylının sonucunu göstermedim o yüzden endişelendim bugün ultrasonda sonuç boyle cıkınca boncukbiranne
Nazoz boncukbiranne merhaba oncelikle cok gecmis olsun bir an once bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah. Ben size sunu sormak istiyorum detayli ultrasonda bebegimin safra kesesi gorunmedi 30haftalik oldum yine gorunmuyor. Sizde hamileliginizde ayni sorunu yasamissiniz. Suan gorunuyor mu durumu nedir
boncukbiranne minikveeannesi Merhaba dogum yaPtim ben bebegim yogunbakimda diyafram hernisinden dolayi ama safra kesesi ile ilgili hicbirsey demediler yani olmasa söylerlerdi ama sorcam tekrar
minikveeannesi boncukbiranne cok gecmis olsun. cocuk doktoruna gitmediniz mi dogunca suan kac ay oldu dogum yapali
boncukbiranne minikveeannesi yogunbakimda suanda zaten doktorlar sürekli bakiyor cok tesekkür ederim 45 gün oluyor
minikveeannesi boncukbiranne cok gecmis olsun safra kesesiyle alakasi yok yani yogun bakimda yatmasinin
boncukbiranne minikveeannesi evet yok diyafram hernisinden ve tek damardan beslenmesinden olayi gelisim geriligi vardi bu yüzden kilosu az dogdu o yüzden yatti yogun bakimda diyafram hernisinden ameliyat olduk kalpten de olduk simdi bu yüzden ve biraz daha kilo almasini bekledikleri icin yatiyor
minikveeannesi boncukbiranne Allah sifa versin en kisa zamanda safra kesesi yoksa safra kanallari da olmayabilir drmislerdi bize acaba bu tek damardan besleniyor dediginiz o mu
boncukbiranne minikveeannesi Hayir canim onla alakali da degil tek danar dedigim kordonda tek arter tek ven yani