Ikibebeklianne1 6+2 haftalik hamileyim vajinalden zeynep kamilde (devlet) bakan doktor kalp atisi gayet ritmik dedi bugun ozelde bakan karindan bakti ben kalp atisi goremedim bos gebelik olabilir dedi bu durumu yasayan var mi
Minnakkurabiyeveannesi27 Ikibebeklianne1 kuzum karından ultrasonda daha geç görünüyor hiç korkma ben. 8,. Haftada karından ultrason da gördüm sağlıkla kucağına al inşallah
Kksll Ikibebeklianne1 vajinal de daha net bakılıyor ve erken gorunebiliyor o yüzden bir kaç hafta bekleyin ve endişelenmeyin daha erken bir kaç haftaya normal ultrasyonda da çıkar
Snyrs Ikibebeklianne1 benim doktorum 10 haftalık olana kadar vajinal baktı çünkü gazdan dolayı karnımdan gözükmüyordu daha erken bir sonraki kontrolünü bekle stres yapma dua et rabbim hayırlısıyla nasip eylesin
Zehra9616 Ikibebeklianne1 git baska doktorlara baktir ama alttan bakip kalp atisi var dediyse vardir icini ferah tut gorunmeseydi alttan ozaman skntiydi
Melek__55 Hayr canm gayet normal bende 6+3 gitim ultrasyon da yoktu altan baktı gördü on gün sonra gel dedi
Minnakkurabiyeveannesi27 Ikibebeklianne1 rica ederim canım benim sabırlı ol ve en az 10 gün beklemeye çalış o zaman netleşir insallab
minnakannesi1 Ikibebeklianne1 lütfen o boş gebelik diyen doktora birdaha gitmeyin bu kadar basit mi ya bir hamile bayana boş gebelik diyebilmek.. daha 6 haftalik çok normal karından duyulmamasi benim ilk gebeligimde 8.haftada duyuldu. Vajinadan duyulduysa sorun yoktur içini ferah tut.
Bibebebi Ikibebeklianne1 canım bana 8 haftadan önce karından hiç bakmamışlardı ama doktorun karından kalp atışı duyamayınca kontrol amaçlı dahi olsa vajinal ultrason bakmadı mı?
cinardefnemoms Ikibebeklianne1 normal canım ama özelde ki neden alttan muayene etmemiş şaşırdım ilk başta karından duyulmuyor ise alttan duyuluyor. Şahsen benim iki gebeligim de öyle oldu çok fazla gazım olduğu için kalp atışını hep alttan muayene ile duyduk. Bebek büyüdüğü zaman bile doktorum dedi kalp atışında sıkıntı yok merak etme gazdan dolayı kalp atımını çok az duydum dedi
Nihanus Ikibebeklianne1 daha zaten çok erken stres olmayın lütfen 9 haftalıkken ultrasonda gören var. Ayrıca vajinalde varda ultrasonda niye olmasın birinde varsa vardır saçma bir konuşma olmuş doktorun yaptığı.