Uzunboylu Mrblar 27 hafta 2 günlük gebeyim ilk günden beri sizinleyim ve göbeğimde çatlak siyahlıklar oluştu badem yağı ve çatlat kremi kulanıyırım bunlr geçermi çook mutsuzum
Gamzeee__ Uzunboylu bende 25 haftalik olcam henüz çatlak yok çok şükür 🤲🏻 Yağ kullanıyorum lakin ama benimde göbek deligimden asagi kadar çizgi seklinde kararma var doğumdan sonra geçer diyorlar ilk gebeliğim cok tecrübeli deilm😣
Hilal-95 Uzunboylu doktorunuza sorun sarı kantaron yağı kullanablırsenız o izleri geçiriyor ben en basından beri onu kullanıyorum çatlağım olmadı şükür şuan ama bacakalrımdaki sinek yarası izleri geçirdi bende çok oluyor çnkü göğüslerime felan sürüyorm ben karnıma bacaklarıma 🤗
Tubiikkoo Uzunboylu 27+5 günlükte biziz aynı durum bende de var göbek deliğinden aşağı kararma hamilelik çizgisi oluştu ve yavaş yavaş çatlamalarımda var yağ kullanıyorum ama faydası olmayacak gibi bide ciltten cilde değişiyor illaki
Hilal-95 Gamzeee__ o cizgi gebelik çizgisi bende de cıktı bazılarında göğüsten aşağıya yada göbekden aşada çıkıyor benm göbeğimden aşada cıktı o karardıkca doğum yaklaşıyor diyorlar hormaonlardan dolayı çıkıyor geçiyor evet o cevremde cıkan herkesin geçmiş
Gamzeee__ Hilal-95 goguslerimde kahverengi çevre nin etrafindada kararmalar oldu insaAllah oda geçer ya bu arada sütyenime göğüsümden sıvı akmış bi kac gündür geliyor 25 olcaz sizdede varmi
shinemuu Uzunboylu Hilal-95 O çizgi bende boylu boyunca var göğsümün altından başlıyor. Ayrıca göğüslerim, koltuk altım, özel bölgede karardı iyicene inşallah geçer doğumdan sonra.
Hilal-95 Gamzeee__ bende yok ama oluyormus bi çok kişide duydum dokunmayın masaj felan yapmayın yağlarlen ben 27 haftalığım gelen çok duydum sıvı olrak
ZumrutHanim Gamzeee__ benim sol memede sut kanali genislemesi vardi gebelik oncesi cok sizliyo arada dun banyoda farkettim deliginden bi parca dustu yumusayinca altina baktim beyazimsi içi acaba sutmu
Yaseminatik57 Gamzeee__ 24 haftadan beri geliyor bende süt şuan 36 haftalık olduk ikizlerimle hala geliyor hele sıcak duş alalım daha çok geliyor
Uzunboylu Tubiikkoo Allah sonumuzu hayretsin sabahtan ağlıyorum gerçekten çook mutsuz oldum bir gecede nasıl böyle çatladı anlamadım hergun kontrol ediyorum
Hilal-95 Tubiikkoo evet genetık bısey kesınlıkle ama ben yağlanmadan hergun mutlaka önceki yağladığım yerleri yokıyorm yada duş alıyorum öle sürüyorum günde en az 2 kere yağlanıyorum güreşci gibii🤣
Gamzeee__ Hilal-95 🙈🙈🙈teşekkür ederim bitanem 💙🥰♥️Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insaAllah 💓🤲🏻🥰kendimi inek 🐄 gibi hissettim bi an sutlenmisim😂🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Canany Uzunboylu göbeğinizi kaşımayın kaşırken tırnaklamamaya çalışın avuç içinizle kaşıntıyı giderin göbek bel bacak göğüs bu bölgelerde çatlak olur ama siz kaşırken tırnaklarsanız yırtılmayı kuvvetlendirirsiniz
Gamzeee__ Hilal-95 pehlivan pehlivan kamyona binmeden eksik etme duayi kim galip gelecekse yarissin bu iki ana😂😂çık kurban perona😂😂😂😂
Tubiikkoo Hilal-95 Bende günlük duş sonrası sürüyorum ama nafile gibi 🤷🏻♀️ harita gibi olmasam doğurana kadar bari 🤦🏻♀️
Hilal-95 Gamzeee__ pehlivankı ne pehlivan🤣 pas parıl parlıyorum 🙊 güreşirken göbekleri tokuşturalım🤣🤣