Minik_mucizem2 Merhabalar hanımlar. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Evde yapılabilecek el işi ürünler hakkında bir fikriniz var mı. En çok alınan kullanılan şeyler nelerdir mesela ?
cinardefnemoms Minik_mucizem2 makrome anahtarlık çok gidiyo canım elin yatkinsa el işlerine yap sat maliyeti de güzel eğer satış güzel olursa
merakliblog Minik_mucizem2 makrome ürünler bence de özellikle çanta anahtarlık magnet kapı süsü ve yapımı da kolay. Lohusa tacı terliği yapabilirsin.
Gamzeee__ Minik_mucizem2 bende ip aldim amigurami yapacağım bebegime uyku arkadaşı ve hediyelik anahtarlık düşünüyorum 🥰
Minik_mucizem2 cinardefnemoms el işine yatkınlığın var ve bir yerden başlamak istiyorum boş durmak istemiyorum. Güzel fikriniz için teşekkür ederim 🥰
Minik_mucizem2 Gamzeee__ guzel aslında biseyler le uğraşmak heleki insanın yavrusu için olunca . yaptığınız zaman fotoğraf yükler misiniz .
Gamzeee__ Minik_mucizem2 yaptigimda eklim henuz baslamadim suan sadece ipleri aldim gri krem mavi😂😂 burdan tekrar seni nasıl bulabilirim ki