Evet kızlar bende doğum hikayemi yazmaya geldim çok şükür 🤲🙈 öncelikle hep iki doktora kontrole gittim en başından beri biri özelde biri devlette açıkçası devketteki doktorumu hiç tavsiye etmem en başından beri ilgisizdi pazartesi devlette kantrolum vardı ve gittim 38. Haftamdi doktorum herşeyin normal olduğu söyledi haftaya gel hala dönmemişse sezeryan yapalım dedi ertesi gün özele kontrole gittim ve doktorum bebeğimin suyunun bittiği acil sezeryan olmam gerektiğini söyledi zaten hazirliklıydim hemen yatisim yapıldı ve odaya alındım ablam ve kardeşim geldi ilk odada damar yolum açıldı ve biraz bekledim sonra sonta takmak için hemşire geldi çok acımadı doğrusu korkuyordum evet sonra beni ameliyathaneye götürmek için geldiler ama çok panikledim çok korktum ameliyathaneye girerken eşimle vedalaştık öpüştük koklastik ağladık filan ve girdim o soğuk itici ameliyathaneye beni bı korku saldı anlatamam anastesi geldi iğneyi yapacak ama izin vermedim çok korktum ikna ettiler beni ikinci denemede iğneyi yaptılar hemen bacaklarıma bı sıcaklık indi ve yatırdılar beni doktor geldi uyuzmusum ama dokunduklarini hissediyordum ve bu beni çok korkuttu hemen bigirmaya başladım dokjnmayin ben uyusmadim demeye çığlık çığlığa 🙈🤭 ben uyumadım dokunmayın elleyin derken uyuttular beni sonra uyandigimda bebegimi götürmüşler soruyorum nerde nasıl saçı varmı filan diye hemşireler sapsarı bı oğlan doğurdum diye diktiler beni çıktık o soğuk odadan eşim beni bekliyordu kapıda onu görünce çok sevindim ve ağlamaya başladım tekrar odaya çıktim bebeğim odadaydi odada hemşire karnıma bastırdı ansızın bı azarladim ona insan haber verir ilk diye sonra bebeğimin sesini duydum ver şey çok güzel di kucağıma verdiler emzirdim doyurdum herşey çok güzeldi çok şükür şimdi kucağımda maşallah ilk yürüme eşim koluma girdi hemşire ile beraber zorlanmadım ama sonra çok ağrım oldu bida dogurcak olursam asla spinal olmam bir ay oldu hala belimde ağrı var uzun oldu hakkınızı helal edin🥰🥰