yoncakns 33 hafta 4 günlük hamileyim sanki bebeğim çok az hareket ediyor. Gün içinde hareket ediyor ama inanılmaz az sabah ilk uyandığımda öğlen ve akşamları vuruşlarıda çok yavaş şiddeti çok düşük normal mi bunu yaşayan annelerimiz var mı
arzubldk yoncakns bende 33+4 benimde öyle doktor tok karnına soluna yat öyle bak hareketlerine dedi öyle yapıyorum baya uyuyor biraz uyanıyor atmasa bile elimle bakıyorum içerde kıpırdanıyor oda içimi rahatlatıyor baktım hiç olmuyor elimle hafifçe rahatsız ediyorum biraz hemen atıyor zaten çek elini der gibi 😂 dene sende
Beyzanur138 yoncakns bende öyleyim bende korkuyordum ama çoğu kişi sıkışıyor artık azalma olur vs dedi birde belden karnıma doğru ağrı var sık sık değil ama ağrı acaba Buda yalancı sancı mıdır fikriniz varmı ilk gebeliğim de
Defne0 yoncakns Bende şuan tam onu düşünüyordum sanki eskisi gibi oynamıyor diye ama okşadığımda falan tepki veriyor elhamdulillah 🤲🏻 Büyüdüğü için artık yerinin daraldığını düşünüyorum canım rahat hareket edemiyorlar
yoncakns arzubldk evet dediklerinizi yapınca azda olsa hareket ediyor ama çok güçsüz gibi yavaşça vuruyor eskiden çok net ve sertti vuruşları yerimi dar acaba
yoncakns arzubldk Beyzanur138 Djjdjxjjxm Bir de benim sesime hiç tepki vermiyor gün içinde eşim geliyor sohbet ediyoruz yavaş yavaş vuruyor. Bir de sağ tarafım dağ gibi şişiyor hep oraya geliyor özellikle uzandığım zaman sizlerde de oluyor mu
yoncakns Beyzanur138 benimde oluyor o ağrı bu sıralar yalancı sancılar olurmuş vücut doğuma hazırlarmış kendini öyle dediler o ağrılar düzenli olursa gerçek doğum sancısından süphelen dediler hep
Beyzanur138 yoncakns yok benimki ara ara hareket ediyor bayada canımı yakıyor ama toplanıyor genelde sol tarafımda benimde
arzubldk yoncakns benimde genelde hep sağımda eskiden sadece benim sesime elime falan tepki verirdi ama artık eşime falan aşırı tepki veriyor sesini tanıyor elini falan gün içinde ben karnımı çok seviyorum elimle sürekli laf veriyorum ona bişeyler anlatıyomuş gibi konuşuyorum oynuyorum belki ondan olabilir
yoncakns Defne0 Beyzanur138 arzubldk Djjdjxjjxm İnşallah zamanında hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏