Mom566 Merhabalar covid geçiren anneler kaç haftalıktınız, kontrole gittiniz mi bebeğinize bir sıkıntısı olmuş mu ? 19 haftalık gebeyim korkuyorum daha karantinadayım… 🤦🏻♀️
Mavi34 Mom566 25.haftada atlattım sonrası kontrole gittim hemen çok şükür sıkıntı yoktu. Doktor solunum sorunu yaşayan annelerin bebeklerini etkilediğini soylemisti
seydaomer Mom566 28+haftalık hamileyim karantina da 5. günüm arada kötüleşiyorum ama buna şükür diyorum. Şüphelenip test vermeye gittiğim gün ayakta duracak halim yoktu doğum sancısı gibi sancı çektim ama geçti şükür ki doğum sancısı değilmiş covid olmuşum onun ağrısıymış
SerpilEsra Mom566 ben covid deglm temasliyim karantinadayz bende belirti yok kontrole nasil gidecegz acaba
seydaomer Mavi34 Burnum arada tıkanıyor ve ağzımdan zor nefes alabiliyorum burun damlası sıkıyorum düzeliyo birsüreliğine. Bu etkiler mi acaba 5. günümüz karantinada
Mom566 SerpilEsra 112 arayın bebeğinizi görmek istediğinizi söyleyin götürürler inşallah ya benim belim çok ağrıdığı için aramıştım onlarda gelip almıştı
Mavi34 Mom566 burda fazla öldürmekten açılması olan kişilerin postlarını okumuştum. Ben keçiboynuzu pekmezi yedim hergun ve karabiberle karıştırıp macun kıvamında haliyle de yedim.oksurugum.ilerlemedi dene istersen
Dogalnaz Bende 20 haftalıkken gecırdım çok şükür hıc bır sorun yok kucağımıza almayı bekliyoruz…😊sıze geçmiş olsun korkmayın.