Janset2105 adm cevap yazarken ekran yarıda kalıyor yazdığın yer gözükmüyor bazen mesela çok yorumlu bir konu ise yorumun en altına kadar indirmen gerekiyor sayfayı indiriyorsun cevap yazma ekranı gözükmüyor. Ben üye olduğumdan beri bu sıkıntıyı yaşadım sadece
YagmurAnnesi 40. Haftayi doldurunca uygulamaya girdim. 'Hesaplama Yapamadik' seklinde uyari veriyor. Tarihi guncellememi istiyor. Ne kadar dogum yapmis olsam da 😊 İnsan yinede Forumdan vazgecemiyor tabi. Belki hamile birilerinin yardima ihtiyaci vardir deyip foruma giriyorum ama uyari her defasinda cikinca sinir oluyorum. 😕 Belki tarih guncelleme ile ilgili uyari cikmazsa daha iyi olur 😊
Tomrisinizi Kesinlikle kisiler arasi mesajlaşma gelmeli buna ihtiyaç duyuyorum özel mesaj atabilmemiz lazım
Zmra_Ozcan adm bi anda reklamlar başladı, çok rahatsız edici, bir de 5 sn beklemem gerekiyor geçmek için, sanırım artık bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçicem
ilknremrh Marpling buldum yaptim gonderiye girince solda takip et yaziyor ve asagi doru ok isareti gbi bsey var ona basın gizle fln yaziyor ☺
Salmydessus Marisol birtek bende oluyor zannediyordum. Evet sayfayı kaydırırken birden 100 mesaj kadar ilerliyor. Kaldığın yeri bulamıyorsun
Salmydessus Üyeler arası özel mesajlaşabilme olsa fena olmaz birde aynı gün içinde birden fazla kere aynı şeyi birçok kişi soruyor buna çözümde konu açarken aynı başlık varsa altta kısayolu çıkması ve açmaya izin vermemsi olabilir
Heather adm tekme sayar ekran karardığında saniye saymayı bırakıyor. Ekran kapansa bile saymaya devam etse daha iyi olur.
tomurcukannesi adm anneler günü odası etiketi amacı dışında dertleşme alanı olarak kullanılıyor. Bu etiketi gölgelememesi adına “dertleşme” etiketi koysanız da kaynana koca kayınvalde sorunları oraya yazılsa...
Mosimosi Aynı başlıklardan onlarca var. Mesela daha fazla tetanos aşısı başlığı görmek istemiyorum. Pardon tetenoz 😁 Böyle giderse bu forum yakında çöplük olur.
Derya341986 adm çok üzücü ne kadar güzdl bir uygulama oysaki. Bazen serin kanlı olmak lazım eğer şimdi döndüğünüzde baktığınızda sizde doğru bulmuyorsanız o başka tabi. Birde telefon ekranına forum bildirimleri düşmüyor mu?
ozlmerol adm merhaba bilmiyorum söyleyen var mı ama forumda gezerken bi başlığa giriyorum sonrasında çıktığımda beni forumun en başına tekrar atıyo kaldığım başlıktan aşağıya inmek için tekrar tüm sayfayı dolaşmam gerekiyor. 😓😓