deletedmom321 deletedmom321 ek olarak, aynı şeyler sürekli yayınlanıyor Alt alta bile olabiliyor ve daha fazla post butonuna tıklayınca da aynı yere dönüp duruyor daha fazlası açılmıyor çoğu zaman
ilknremrh Profil resmi koyulmuyor bide isim değişikliği için mail fln uğraşmasak direk programdan değişsek güzel olcak
taninmayananne 1-Kullanıcı adı değiştirilebilir olmalı 2-profil resmi koyarken veya değiştirirken hata vermemeli 3-bir konuya girip geri çıktığımızda konular en başa dönmemeli. 4-bir konuya girince o otomatik okundu diye işaretlenmeli(kendiliğinden) Şimdilik aklıma gelenler nunlar oldukça ekliyorum😂 yine gelirde yine yazarım tşkkrler💖💖
gamzebella adm forumun içinde yorum yazarken aynı sayfada sağ üst köşedeki 3 noktaya tıklayınca cevapla yazıyor oraya bir de yenileme tuşu koymalısınız her yeni cevap için o başlığa girip çıkıyoruz
Gulkar adm yorum yaptigimiz seyler profilimizde neden kalıyor gizleme durumu yok mu herkes görebiliyor mu yazdiklarimi
Marpling adm forumda okuyup birdaha görmek istemediğimkonuları silmek isterdim.bazı konu ve kişiler sinirlerimi bozuyor.
Obsesifk Marpling konuya girince sol tarafta takip et yazıyor oraya tıklayıp gizleye tıklarsan daha arasanda bulamazsın 🙂
Berreee adm fotumda gezerken bir sohbetten çıkınca tekrar en başa dönüyor kaldığım yerden diğer sohbetlere devam edemiyorum
mucizemizibekliyoruzz adm istediğimizde hesabımızı silemiyoruz hepsini geçtim siz bile silemiyorsunuz deletedmom yazdığınız yerde hala kullanıcı adı yazıyor eski yazışmalarda. Mantıken bunların saklı tutulması yasal değil zaten. Hesabımı dondur butonu olmalı kesinlikle
Obsesifk asli_han bu konuda belki birşey yaparlar ama onlar yapana kadar değiştirmek istersen biz@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsin 🙂
Obsesifk ilknur53 evet doğum yapanlar için anasayfada bebeğim ekranı kapansa yada başka bişey olsa çok iyi olur sürekli adet tarihi girin diyor @adm
Tgcomer adm ankete katılanları gör butonu koymuşsunuz tıklıyorum işlem yok. Birde ankete girdikten sonra foruma dönülmüyor.