Keziban adm sistem kendiliğinden çıkış yapiyo giriş yapmaya çalıştığımda e postamı kabul etmiyo sonra kabul ediyo şifreyi etmiyo yeniden üye ol diyorum zaten mevcut diyo bi haller var lütfen halledin😊
ArzuGl Telefondan giriş yapıyorum ben. Herhangi bir başlığa girip geri tuşuna basınca listenin başına atıyor. Tekrar son kaldığım başlığı bulmak için aşağıya kadar inmem gerekiyor. Bir de aynı başlıklar tekrar ediyor aşağı indikçe.
Bustagur Bence fotoğraf işine girilmese daha iyi olur. Bu uygulama tartışma konuşma fikir üzerine kurulmuş. Eğer fotoğraf olursa artık saçma sapan selfilerle dolar burası ve uygulama ağırlaşır diye düşünüyorum
Kubra_dmrr 1. Profilimizi Mail atmadan Google ayrıca girmeden uygulama yerinden istediğimiz şeyi kendimiz değiştirebilelim biz kullanıyoruz sonuçta yok maile gir ona gir buna gir uğraşmasak.( yorumlarımızı postlarımızı silmek resim kullanıcı adı değiştirebilmek gibi) 2. Bazı postlarda mesela yorumlar çok fazla oluyor aşagı indiğimizde ya da yukarı çıktığımızda 10. Yorumdan 50. Yoruma atıyor arada olanlar kacıyor hep bu çok sinir bozucu hamileyiz takatimiz yok🙄😅 3. Yorum yazarken post açarken reklamdan yazamıyoruz sürekli reklam. 4. Aslında en gıcık olduğum bu uygulamada şu meyve sebze benzetme hataları tamam illa ki onların boyutunda değiller tahmini ben şahsen görürken okurken çok hoşuma gidiyor ama kavundan karpuza çıkması gerekirken marul oldu mesela düzeltirseniz çok sevinirim şahsen 🤦🏻♀️😅
Minikkurabiye adm kesinlikle fotoğraf paylaşabilmek olmalı çok gerekli ama malesef en büyük eksik bu diye düşünüyorum. Anneler paylaşabilmek leri veya göstermek istediği şeyleri anlatmak yerine fotoğrafla paylaşabilse daha kolay olucak herşey. 😸😺