adm Canımız annelerimiz, HappyMom uygulamamızı sizin için geliştirme çalışmalarını sürdürmekteyiz. Uygulamamızda olduğu halde düzgün çalışmadığını düşündüğünüz, hata veren özellikleri bizimle paylaşırsanız çok mutlu oluruz :)
Anne3434_ adm bende profil resmini uygulamadan değiştiremiyorum anca Googledan foruma girip ordan değiştirebiliyorum bu düzelsin lütfen
Deryak adm sayfa da aşağı indikçe yukarıda konular çıkıyor yani hep aynı konuları görüyoruz bence buna acil çözüm getirmelisiniz sayfada aynı konu bir kaç tane oluyır
cemredogan Merhaba Happymom :) Benim uygulamamda gönderdiğiniz linklere tıklayınca yönlendirmesi gereken sosyal medyalara yönlendirmiyor. (instagram gibi) Başkalarında da bu durum oluyor mu yoksa bana mı özel sadece :(
EgeninAnnesiii adm çalışmadığını düşündüğüm değil de fazla çalıştığını düşündüğüm bişey var benim. REKLAMLAR. Tam bişey yazarken zank diye reklam geliyor uygulamada durasım gelmiyor sürekli reklam çıkıyor biraz azaltsanız çok güzel olur.
Heather adm bir posta girip çıktıktan sonra kaldığı yerden devam etmiyor liste, yani geri özelliği düzgün çalışmıyor:)