Seross10 Mnlycck 18+3 haftalık hamileyim son 3 gündür karnımda kayma hissi gibi birşey hissediyorum sık sık ama bebek mi emin olamadım doktorum 20.haftanda kıpırtı hissedersin ilk gebelik olduğu için demişti 🙂
esra572 Mnlycck pit pıt zaten hissediyorsun bi oynama olduğunu 😁 ama 20den sonra muhtemelen o kadar güzel bisey ki tarifi yok
mutlugebeee Mnlycck 17+3 falandı sanırım pıt pıt diye bir şey hissettim farklı bir histi zaten belli ediyor kendini🌸☺️
Babyoxxo Mnlycck 15 haftalık hamileyim yeni yeni hissediyorum sanki bir damar atıyor gibi sadece onu hissediyorum
Nesibe123_yagiz 17 haftalıgim karnımda bir toparlanma oluyor şişiyor 6 7 saniye kadar sizce normal mi
Jdjdjdjk Nesibe123_yagiz bende 23 haftalığım tek bi yerde toplanıp şişiyor sonra tekrar uzanıyor bana da da garip geliyor ama günde 1 kez yapıyor
Gokyz123 Seross10 Ben de 19+5 im şu an kayma gibi bir his oluyo bazen de pıt pıt bişi atıyor ama bebek mi değil mi henüz anlayamadım 🙈☺️
1425 Seross10 Benim de ilk gebelik ve şimdilik 14 hafta. RABBiM hareketlerini hissetmeyi nasip etsin İNŞALLAH ben ve tüm gebelere amin ecmain 🧿🤲🏻
Kbrayank Seross10 Hareket ediyor benimki bi dönem yılan gibi süzülür du kendi kendime gulerdim 😂 şimdi dogumuma az kaldi belimden itibaren tekme atiyor keşke atmasa canımı çok acıtıyor😂
Bebegim0102 Seross10 ben 18+6 da net hissettim böyle pıt pıt o kesinlikle bebekti yani hala da öyle pıt pıt vuruyo civcivim
Remziye_2121 Gokyz123 bende de öyleydi ama artık hareketleri insanın canını acıtıyor ama olsun insanın çektiği cefaya değiyor 34+1 im kızımla
Seross10 Gokyz123 pıt pıt bazen banada oluyor ama kayma daha sık 😁 adetime göre benimde bugün 19+0 ama 5 gün geriden geliyoruz döllenmeyi unutmuşuz 😁😁😁😁
Seross10 Gokyz123 bende anlayamadığım için umutlanmıyorum ama diyorum bağırsak olsa böyle olmaz herhalde😁😁😁
Gokyz123 Remziye_2121 oh maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Valla yeter ki hissedelim yeter ki iyi olsunlar da acısın canımız önemli değil 🙏🏻🥰
Ipekbalyanak Remziye_2121 Allahım yarabbim bende 27 deyim ve dünyada tattığım en Harika duygu bu 🤗🥰❣️
esra572 Gokyz123 bazen hoplatacak felan ama her an hissedeceksin ben oturup izliyorum izledikce ağlıyorum ayh hamilelik beni çok duygusal yaptı
Gokyz123 Seross10 😂😂😂aman sağlıklı olsun da 3-5 gün önemli değil 🥰 çok farklı bi his bir an önce çok büyüse hatta doğsa diyorum 😂
Gokyz123 Seross10 anlaşılmıyor evet ☺️ daha doğrusu hevesle beklediğimiz için acaba o mu değil mi aman umutlanmayalım daha küçük o değildir falan diye telkin ediyoruz kendimizi oysa pıt pıt atmıyordu daha önce karnım yani 😂😂
Mnlycck mutlugebeee karnımda şuan gurultu sesi kalbin mi artık bilmiyorum tik tik atan bişey var bunlar normal mi ben mi artık hissetmek için abartıyorum bilmiyorum
May5bm Gokyz123 Babyoxxo benimde öle oluyor bide bazen tek tarafa dayanıyor heralde bi taraf sis ser bi taraf sönük🌼
Seross10 Gokyz123 Vakti zamanında doğsun ama bir an önce hareket etsin varlığını bileyim bunu çok istiyorum😁😁
Seross10 Gokyz123 Benimde böyle birşeyler kaymıyordu 😁😁😁 bebektir bebek bazen acaba gaz mı diyorum. sonra kendi kendime hiç mi gaz hissetmedin karnında diyorum