Aşı konusu gerçekten tam bir muamma bütün yorumları okudum ama gerçekten kafam karıştı hemşireyim covid yoğun bakımda çalıştım covid başladığından beri, hamile olduğumu öğrendiğimde servis değiştirdim. Detaylıya gittiğim prof. biontek plasentadan geçtiği kanıtlı o yüzden sinovac ol 3 doz dedi. İlk sinovac çıkmıştı arkadaşlarımın hepsi oldu ama şöyle bir gerçek var 2 doz sinovac olan arkadaşlarımda çoğunun covid geçiren ve aşı olan dahil bazılarının antikorları hala 10 üzeri değildi yani aşı tutmamıştı. Sinovac olmayı düşünüyorum ama aşı tutmayacaksa ne anlamı var olacak olsam biontek olurdum ama doktorum kafamı karıştırdı. 2 doz Sinovac +1 doz biontek olup entübe olan durumu ağır hastaları da gördüm aşı olmak hayat kurtarmaz kesinlikle diyemem ama aşı tutmadığında yapacak hiçbir şey yok malesef. Şuan 23. Haftamdayım ben bile bir sağlıkçı olarak bebeğim söz konusu olduğu için ve bu kadar karşıt fikir olduğu için kararsızım. Hamile olmasam kesinlikle biontek olurdum bütn aileme yaptırdım ama gerçekten bu durum çok da önemsenmeyecek gibi değil evet tetanoz oluyoruz falan yapılan diğer aşıların içeriğini belki bilmeden oluyoruz ama bu aşı için zor bir karar gerçekten. Olan da mantıklı olmamayı düşünende mantıklı geliyor. Ben bile napcağımı bilmiyorum hala🤦🏼♀️