MbEr Arkadaşlar merhaba 18 haftamdayim bitmeyen bir depresyona yakalandım kötü hissediyorum var mı yaşıyan bu durumu
Baharrk MbEr bende öyleyim herşeyden bıkmış gibi hissediyorum hatta hamile olduğuma bile pişmanım🤦🏽♀️
Merve_0109 MbEr Artık okadar pikolejim bozuldu ki durduk yere eşime sarıyorum doğursakta rahatlayalım ya
MbEr Baharrk neden böyle oluyor bilmiyorum bebekleri de seven biriyim bir an da soğudum herşeyden bebekte istemiyorum henüz 18 haftamdayim doktora git diyorlar da caresi var mi bunun herşeyden soğudum bende
denizz1009 Sanki bende depresyona doğru sürükleniyorum. Aşırı karamsarlık mutsuzluk var üstümde. Kimseyi görmek, konuşmak dahi istemiyorum. 🤦🏻♀️
Melismercan Bende öyleyim ne yazık ki ve bunun yanı sıra panik atak gibi bir şey tetiklemeye başladı 🙄
Baharrk MbEr gebelik depresyonundan heralde, ilk aylarda hamileliğim zor geçti sürekli şakyet ediyordum hep bu bebek yüzünden diye ders yanıyordum ama baktım gittikçe kötüleşiyor kendimi oyalayacak bişeyler bulmaya çalıştım kendimi çok dinlememeye çalıştım