rsm_0026 34 haftalık gebeyim bebegim ultrasonda 32 hafta 1850 kg görünüyor doktorm gelişim geriliği oldugunu sebebi için kan ve idrar tahlili istedigini söyledi asm ler grevde oldugu için pazartesiye kaldı tahlillerim aynı durumu yaşayan varmı veya duyan bu şekilde ilerlerse ne olur
Aminella rsm_0026 canm korkma bu haftadan sonra alir benimde geride ikiz gebelik son aylar alıyorlar genelde ilk kızımda da öyle oldu son ayında aldı kilo
ebru23 rsm_0026 bendede 3 hafta cikri canim 1 haftaydi 3 olmus bi ayda kan idrar verdim bi hafta sonraya randevu actilar çam sakuada perinatolojiye gitcem sebebi icin :( ins sorunsus dogarlar oglum 40+5de 3 kilo dogdu kizimda olmasi beni uzuyor
Zynpysrr rsm_0026 canım benim de 33+5te bir hafta gerilik olduğunu ve bebeğimin 2kilo olduğunu söyledi doktorum küçük bir bebek demişti onu çok problem yapmamıştık ama 36+5 te kilosu 2660 kg ve 35 haftayla uyumlu neredeyse 2 hafta oldu gelişim geriliği artık takip etmemiz gerek dedi ve daha sık gel kontrol için dedi. Sağlık ocağındaki ebe de kalsiyumu iyi depolayamamış olabilirsin yediklerine dikkat et demişti. Sen kendini üzme streste bebeğini etkiler bir de geriliğin çıktığı haftalar erken değil bebek kendini kurtarabilir doğumuna kadar içini ferah tut 🌸
rsm_0026 Ysmmmnn ama hiç bu tür bi sorun kimsede duymadk herkesn ultrason ile kendi tarihi aynı gidiyor
rsm_0026 Aminella ama beni korkuttu bebeğin karnında ölür gerileme ile dedi beslenme knusunda öneride bulunmuyor sadece test istedi sebebine bakalım dedi
Aminella rsm_0026 bence başka bir doktora görün istersen ben bülent sezgine gidiyorum hem.kadin doğum hem perinatolog
Hilal-_19 rsm_0026 benmde 2 hafta gerilik var 29 haftada 1187 gram 2 haftada bir kontrole gidiyorum bebek ölür felan demedi takip edicez minyonda olabilir bebek dedi
Alyaesmaa rsm_0026 Allah korusun 😥benimkide 2haftadır kilo almıyor 3.hafta bir daha gitcem bakalım almışmı🤦🏻♀️
Curcu rsm_0026 benim de bir hafta gerideydi. Bebeğe giden kan akımından ötürü olabiliyor ben sol tarafıma yatmaya dikkat ettim doktor tavsiyesi değildi ama şu an uyumlu gidiyor.
rsm_0026 ebru23 hamileliğin başında böyle bir problemin varmıydı bnm bu ay bu şaşmalar olmaya başladı öncesinde yoktu
rsm_0026 Aminella bende bülent sezginden geliyorm işte başka bir doktora geçen ay gittim bi haftaydı aramzdaki fark 15 gün bekledim güzelce beslendim bugün bülent sezgine gittim onda 2 hafta çıktı sebebini araştrmak gerek dedi test istedi pazartesiye kaldı testlerim
ebru23 rsm_0026 ilk haftalardan beri 1 hafta geriden geliyordu bebek ama onemli degil dendi sonra 28 de bebek 27 cikti karin 26 cikti sonrasinda sorun yok 1 ay sonra gel dedi bende bu sefer cam sakuraya gittim dogum icintakip gerekli diye orda 3 hafta gerilio cikinca kagir yazidi riskli gebelik diye perinatolojiye yolladi beni 1 hafta sonraya randrvu auarlandi bende beslenmem dikkat ediyorum ins yemekle duzelei bi nebze
rsm_0026 Curcu gecenin yarısı sola yatma ile geçiyor zaten nasl bu şklde oluyor anlamdm düzene girmesi ne kadar sürdü
Curcu rsm_0026 bir ayda düzene girdi. Ben karnım büyümediği için yüzüstü yada sırtüstü yatıyordum hep sağa sola çok yatan biri değilim normalde. Şimdi karnım büyüdü istesem de yatamıyorum ama karnımın altına destek veriyorum baskı uygulamamak için. Buna dikkat ettim ve protein almaya özen gösterdim. Canınızı sıkmayın düzelir inşallah benim suyum da fazlaydı kafaya takmak istemedim moralimi düzgün tutup elimden geleni yaptım. Şu an kilosu hala az geliyor bana ama bebekten de kaynaklı olabilir diyorum eşim kilolu doğmamış ben 4 buçuk kilo doğmuşum. Siz de tahlillerinizi yapın ultrasona girin beslenmenize de dikkat ettikten sonra hala aynıysa canınızı sıkmayın bebeğiniz belki de minyon olacaktır.
rsm_0026 Zynpysrr inş dedigin gibi olur bnmde sennle neredeyse aynı durumum ama stresli oldgum için bu beni daha çok etkiliyor sanırım
zizi1985 Canım 3-4 haftalık gerılık bende de var ne yazıkki.Ben de cok uzuluyorum.37 haftalıgım ben karnı 33 cıkıyor.Ama benım dr hıcbırzaman senınkı gıbı konusmadı.Herhafta suyuna, kan akımlarına bakıyor sonra haftaya gel dıyor.Bıraz abartmıs sankı