SenaHifa b_e_b_e eh birazcık 🤭 ama diyorum ki eeey Sena sen buna dayanamıyorsun doğumda ne yapacaksın 😂 geçer heralde 2. Ye 3. Ye 😂
SenaHifa Ayyildizmom7 36 sayılırım 35 in sonlarındayım ilk defa dün yaptım zaten 34 ten sonra öneriyorlar ama ne olur ne olmaz bekledim ben
SenaHifa Lotte92 36 dan sonra her an doğabilir gözüyle bakılıyor bana doktorum o tarz bişey demedi biraz önden gidiyor zaten. Her doktorun bakış açısı farklı
SenaHifa Lotte92 36 dan sonra her an doğabilir gözüyle bakılıyor bana doktorum o tarz bişey demedi biraz önden gidiyor zaten. Her doktorun bakış açısı farklı
Maydonozluk Kızlar yeri burası değil biliyorum ama hazır siz uyanıkken nst sonucumu atsam anlayan varsa yorumlayabilir mi
Busramnida Ayselina Dr.um önermişti ve ilk gebeliğim bu sayede normal doğum ile doğurmuştum bakalım inşallah bu da normal olur 🤗
Deryademyagiz Busramnida 2 den fazlası zarar diye biliyoyum bana kalsa günde 5 tane içicem mide yanması malesef çok cektim
SenaHifa b_e_b_e zaten istesen de çok yakamazsın canını çünkü el gitmiyor ulaşım zor 😂 inşallah faydasını görürüz ne diyeyim
Mapiamapia Oykum_23 Korunmasız ilişki rahmi yumusattigi için doguma yakın süre kada öneriliyor erken başlarsaniz erken doğuma sebebiyet verebilir.
Deryademyagiz Maydonozluk geçen hafta benim de böyle çıktı yalancı kasılmalar desi doktor şuan 35+6 yım siz hangi haftadasınız