MyUniqueBaby Hamilelikte hangi besin neye iyi gelir ne tüketmek gerekir hadi bunları konuşalım 😌💕 Mesela kuru kayısı tüketmek hemoroid sorunu oluşmaması için belki bir çare olabilir Siz ne için hangi besini tüketiyorsunuz ?
Sekerkupu MyUniqueBaby düzenli olarak hergun Muz, çiğ kuruyemiş( fındık, ceviz, badem), yumurta, süt, pekmez tüketiyorum 🤗
EmelAkman MyUniqueBaby ben mesela başından beri yulafı çok severim hergün tüketirim bebeğimin kemik gelişimi ve bıyu 2 hafta kadar önde doktorum taşı sıksa suyu çıkar diyor ve ben bunu özellikle ‘yulaf’ buna bağlıyorum karpuz yemekte çok faydalı çok su içmem ama karpuz yerim bebeğimin suyunun baya iyi olduğunu söylüyor bebeğin suyunun iyi olmasınıda karpuza bağlıyorum 😊
MomHero2 MyUniqueBaby doktorun bana söylediği süt muz yoğurt günde 1 şişe maden suyu mutlaka üzüm karpuz incir semizotu kuru üzüm bunları her gün tüketmeye çalışıyorum hazır gıdalar tüketmiyorum bol kırmızı et tüketiyorum
MyUniqueBaby EmelAkman Yulafı bilmiyordum mesela çok teşekkür ederim 🙏🏼 Sarımsakta crp değerini korumak için doğal antibiyotiktir tüketin diyorlar 💖
EmelAkman MyUniqueBaby 😊sarımsakta aslında hafta 2 kez yutmak lazım bebek içinde değil kendi sağlığımız açısındanda çok yararlı
Selcans MyUniqueBaby evet hemde tok tutuyor gozumu abur cubur perdesi burumuyor 😅 sindirim sistemi ve idrar yolları sağlığı açısından da doktorum öneriyor, size de tavsiye ederim ama sade olanları yada mümkünse evde yaptığınızı 😇
melikeguneyozalp Ben hergün muhakkak havuç yiyorum. Havuç suyu dengelermiş. Suyun az veya çok olması erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş.👩🏻🌾